Hoisin Garnalen met rijst en roerbakgroente

 

Dit is zo'n eenvoudig te maken gerecht dat je het eigenlijk niet eens een recept mag noemen. Toch heb ik het maar even uitgeschreven, want het is ook té lekker om niet te delen. Heb je een keer behoefte aan snel en makkelijk, houd je van Oosterse smaken en eet je graag garnalen? Dan is dit the way to go. Serveer het met rijst en gewokte groente en je hebt een volwaardige maaltijd. 

 

Hieronder heb ik uitgeschreven hoe je dit gerecht maakt. Probeer het eens en laat je me dan weten wat je ervan vindt?

 



hoofdgerechten zeevruchten

Hoisin garnalen met rijst en roerbak groente

Gang:

Hoofdgerecht
Keuken:

Oosters

Voorbereiding: 5 minutes

Kooktijd: 10 minutes

Totale tijd: 15 minutes
Porties: 4 personen
Auteur: Out mijn Keuken

Gebakken garnalen met hoisin saus. Serveer met bijvoorbeeld rijst een roergebakken groenten.

Print

Ingrediënten

Werkwijze

  1. Pel de garnalen en bestrooi ze met peper en zout. Meng de hoisin saus goed met de rijstazijn en de sojasaus en zet apart tot gebruik.

  2. Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak hierin de garnalen in korte tijd gaar. Giet de saus erbij, roer het erdoor en warm het geheel even goed door. 

  3. Serveer het met rijst en gewokte groenten. Bestrooi ze eventueel met fijngesneden bieslook en fijngemalen pinda's. 

koken & tafelen algemeen

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.

Nieuwsbrief ontvangen?

Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge