Pasta met kip, knoflook en champignons

Pasta met kip, champignons en knoflook

Voor de maandag vandaag een snel, makkelijk maar smaakvol recept. Pasta met champignons, kip en Provençaalse kruiden. Ga je voor een dagje zonder vlees, laat de kip dan weg en voeg wat meer champignons toe. In plaats van champignons kun je ook andere paddenstoelen nemen. De meeste soorten combineren goed met Provençaalse kruiden. Je kunt er eventueel nog wat kaas over strooien als je wilt. Enjoy!!

 

 



hoofdgerechten pasta pasta met kip, champignons en knoflook

Pasta met kip, champignons en knoflook

Gang:

Hoofdgerecht

Voorbereiding: 10 minutes

Kooktijd: 10 minutes

Totale tijd: 20 minutes
Porties: 4 personen
Auteur: Out mijn Keuken

Lekker romige pasta

Print

Ingrediënten

Werkwijze

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit een scheutje olijfolie in een wok op grote hapjespan en bak hierin de kip. Voeg dan de champignons en de knoflook toe en bak even mee. Doe de boter erbij en roer het er goed door. Bestrooi met de Provençaalse kruiden. 

  2. Schep de spaghetti op borden en verdeel de saus erover. Bestrooi met de fijngehakte peterselie. 

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.

Dit vind je vast ook leuk

1 comment

  1. Superlekker, zelfs mijn dochter die zegt niet van champignons te houden kon dit recept erg waarderen. Wederom mijn dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge