Broodje paling met mosterdmayonaise – recept

Broodjes paling recept
Broodje paling

Eigenlijk mag ik dit natuurlijk geen recept noemen want er komt geen pan aan te pas. Het is meer dat ik het leuk vind om één van mijn favoriete lunchgerechten met jullie te delen en te laten zien hoe ik 't het liefst eet. Zo lang ik mij kan herinneren ben ik al gek op paling en vooral gerookte paling op een wit broodje met verder weinig poespas vind ik het allerlekkerst. Ik vind dit heerlijk met Franse mayonaise omdat daar een sterkere mosterdsmaak aan zit dan aan onze Hollandse mayonaise.

broodje paling recept

Broodje paling: het recept

Ik heb hieronder uitgeschreven hoe ik dit broodje altijd maak. Het is echt doodeenvoudig. Onder het recept vind je een knop waarmee je in één keer alle ingrediënten op je boodschappenlijstje kunt zetten. 

recept broodje paling

Broodje paling met mosterd mayonaise

Gang: Lunch
Totale tijd: 10 minutes
Porties: 2 broodjes
Auteur: Out mijn Keuken

Een lekker lunchbroodje

Print

Ingrediënten

Werkwijze

  1. Snijd de broodjes open. Meng de mayonaise met de mosterd en smeer een beetje op de bodem van de broodjes. Leg de blaadjes erop en daarop de plakjes komkommer. Snijd de palingfilets in 3 stukjes en verdeel de stukjes paling over de broodjes. 

  2. Smeer op de paling de rest van de mosterd mayonaise en verdeel er wat blaadjes peterselie over. 

Notities

#outmijnkeuken #omk

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.
Foto's en teksten zijn van Esther Out voor Out mijn Keuken
©outmijnkeuken.nl

Dit vind je vast ook leuk

4 comments

  1. ja hoor, daar kunnen ze mij s-nachts wakker voor maken!!
    maar ook voor andere gerookte vis:-) Maar paling heeft iets speciaals. Dat ben ik met je eens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge