Deze week verschenen de volgende artikelen op

Out mijn Keuken:

 

Confit de Canard bereiden recept

Blik Confit de Canard gekocht ... en nu?

Boodschappen in het buitenland ; Confit de Canard Eén van de allerleukste dingen van vakantie is wat mij betreft: shoppen in een buitenlandse supermarkt. Vooral in Frankrijk kunnen ze er wat van, maar ook in Italië vind je grote supermarkten met prachtige vers afdelingen. Je kunt er te kust en te keur terecht voor vis, vlees, groente en brood. Alles …

Lees hier verder ...

---
Meet the foodblogger Culi-Sandra

Meet the Foodblogger: Sandra van 'Culi-Sandra.nl'

Meet the Foodblogger - Culi-Sandra.nl In de rubriek 'Meet the Foodblogger' stel ik collega foodbloggers aan je voor. Want je had het vast al geraden: ik ben bij lange na niet de enige eetschrijver. Er staat zoveel leuks en lekkers online en ik vind het heel erg leuk om de mensen achter de teksten en foto's eens aan je voor …

Lees hier verder ...

---
Vegetarische Cannelloni

Recept | Vegetarische cannelloni met spinazie en ricotta

Cannelloni met ricotta en spinazie (vegetarisch recept) Maak je wel eens cannelloni? Het leuke van deze pastabuisjes is dat je ze kunt vullen met welke vulling je ook maar wilt. Ik heb vandaag een vegetarische versie voor je met een vulling van spinazie en ricotta en bereid in een tomatensaus met mozzarella. Superlekker en als je er even een beetje …

Lees hier verder ...

---
Vitamine B8

Achtergrond | Vitamine B8, wat is het en wat doet het?

Aan het begin van de Twintigste Eeuw werd ontdekt dat ons voedsel stoffen bevatte die belangrijk waren voor onze gezondheid. Ze werden vitamines genoemd. Vitamines spelen een cruciale rol bij het goed functioneren van ons lichaam en bij onze algehele gezondheid. Het zijn chemische verbindingen die in verschillende hoeveelheden in verschillende soorten voedsel voorkomen. We moeten ze eten omdat ons …

Lees hier verder ...

---
salade met warme geitenkaas

Recept | Salade met warme geitenkaas

Salade met warme geitenkaas en geroosterde tomaatjesIk weet niet wat het is met geitenkaas, maar you love it or you hate it. Ik ben van team geitenkaaslovers en ik eet het dus overal in, op, door en tussen. Ik heb ook al eens zelf een hele lichte geitenkaasspread voor op brood gemaakt. Moet je echt een proberen! In de zomer …

Lees hier verder ...