Over mij …

cropped-2013-12-26-10.49.53.jpgHallo! Mijn naam is Esther Out. Ik woon met mijn gezin in de Drentse hoofdstad en ik heb een enorme liefde voor eten en koken. Ik ben een hobbykok, dus ik pretendeer op geen enkele manier de wijsheid in pacht te hebben. Daarnaast verzamel ik - tot lichte ergernis van mijn wederhelft ('je hebt toch al een kookboek?') - kookboeken en tijdschriften. Ik kook voor mijn gezin en soms voor vrienden en familie.

Ik schrijf op deze blog dagelijks over mijn ervaringen met eten, koken, recepten, producten, kookboeken en -tijdschriften. Ik probeer het daarbij vooral toegankelijk te houden want lekker eten kun je zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Ik houd enorm van culinaire hoogstandjes, maar ik geniet net zo hard van een goede frikadel speciaal en een patatje pinda. Veruit de meeste foto's op deze pagina zijn door mijzelf gemaakt en ik heb op dat gebied nog heel wat te leren. Ik probeer vooral reële foto's te laten zien van de gerechten zoals ze bij mij op tafel staan. Hoewel ik voornamelijk voor mijn eigen plezier schrijf hoop ik natuurlijk toch stiekem dat andere 'foodies' gezellig digitaal komen buurten. Ook hoop ik dat ik lezers kan aanzetten eens iets nieuws te proberen, maar in ieder geval enthousiaster te maken voor het bereiden van de dagelijkse maaltijd. Eten moet nu eenmaal elke dag en dan kun je er maar beter iets leuks, lekkers en soms iets bijzonders van maken. Wees welkom en voel je vrij te reageren onder mijn berichten.