Culinaire cadeautips juli 2016

Ken je dat? Iemand vraagt je: ‘wat wil je eigenlijk hebben voor je verjaardag?’ en jij valt stil… Herkenbaar?

Ieder jaar neem ik me vlak na mijn verjaardag weer voor om een lijstje te maken van alle dingen die ik tegenkom en leuk vind om als cadeautje te vragen. Ieder jaar komt er weer niks van, maar vanaf nu ga ik het echt doen en ik ga die lijstjes delen op mijn site, zodat jullie er misschien ook iets aan hebben. Iedere eerste van de maand ga ik een artikel plaatsen met daarin leuke cadeau ideeën op kookgebied om weg te geven of om op je verlanglijstje te zetten. Ik zoek naar tips in allerlei prijsklassen, zodat er voor iedereen wat bij zit. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en tips zijn zeer welkom!

Cadeautips voor juli 2016

Al tijden was ik op zoek naar een rechthoekig, fijnmazig, multifunctioneel afkoelrooster. De ene was te klein, de andere rond, de derde had te grote mazen en de vierde was onbetaalbaar. Bleek er gewoon een heel bruikbaar exemplaar bij de Albert Heijn te liggen!

Dit afkoelrooster is te koop of te bestellen bij Albert Heijn voor € 4,99.

Over InStock Cooking schreef in een tijdje terug deze review. Ik ben zeer enthousiast over dit boek dat je op een toegankelijke manier kan helpen je voedselverspilling tegen te gaan. Mocht je hem niet gewonnen hebben tijdens de winactie, zet hem dan op je verlanglijstje.

InStock Cooking is onder andere te koop bij Bol.com voor €19,99.


Als je regelmatig (Parmezaanse) kaas raspt is dit een heel handig apparaatje om aan je keuken stash toe te voegen. Hij is geschikt voor links- en rechtshandigen en raspt niet alleen kaas, maar ook nootmuskaat, gember en chocolade.

De Boska Romano Kaasraspmolen is onder andere verkrijgbaar bij Fonq.nl en kost normaal €17,95. Hij is nu in de aanbieding voor € 13,90.

Sliertjes snijden van groente (bijvoorbeeld courgettes) en dat dan ter vervanging van spaghetti eten, is heel hip momenteel. Wat je er ook van vindt: gezond is het wel! Hoe meer groente we eten, hoe beter het is. Voor het snijden van die sliertjes heb je verschillende apparaatjes in de handel. Van goedkoop tot duur, van werkt uitstekend tot werkt niet. Ik heb deze ⇒ en hij werkt uitstekend.

De OXO goodgrips dunschiller jullienne is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com voor €9,95

Heb jij leuke culinaire cadeauideeën? Laat het me bij ‘reacties‘ hieronder weten, gebruik het contactformulier of mail me op esther@outmijnkeuken.nl.

Print Friendly, PDF & Email

Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge