Gezonde miso roerbak tjokvol groenten

hoofdgerechten rundvlees misoroerbak

Als de zomervakantie achter de rug is moeten de teugels qua gezond eten vaak weer even aangetrokken worden. Dit is een perfect gerecht daarvoor. Het vlees dat erin zit is rundvlees, het is op smaak gebracht met misopasta en een scheutje ketjap en verder groentes, heel veel groentes! Serveer het met noedels en je hebt een supersnelle en supergezonde volwaardige maaltijd.

Voor vier personen heb je nodig:

Breng een pan met ruim water en zout aan de kook voor het koken van de noedels. Verhit in een ruime wok een scheutje olijfolie en bak hierin de biefstukpuntjes aan.


Ramen noedels

Ramen noedels

noedels koken

noedels koken

Voeg dan wat misopasta toe (proef en bepaal zelf de hoeveelheid, misopasta is vrij zout!) en bak dat even kort mee. Kook intussen de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Voeg de groente toe aan de biefstuk en wok dit op hoog vuur een paar minuten mee. Blus uiteindelijk af met een scheutje ketjap. Proef en bepaal of je nog iets toe moet voegen (peper? andere kruiden?). Schep de noedels op een bord en schep de groentesaus eroverheen.

Wat eet jij graag als je vitamines wilt ‘tanken‘?

Print Friendly, PDF & Email

Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge