Pannenkoeken toetje met kwark en frambozen

recept pannenkoek toetje

Vorige week maakte ik hartige pannenkoeken. Ik had er een paar over en gebruikte die voor een lekker snel en eenvoudig toetje. Ik heb ze gevuld met de Frambozen/Cheesecake kwark en geserveerd met verse frambozen, wat poedersuiker en wat slagroom. Je kunt natuurlijk ook voor andere smaken kiezen. Aardbeien of blauwe bessen bijvoorbeeld. Pas de smaak van de kwark hier dan ook op aan. Enjoy!

 

recept pannenkoeken toetje

Pannenkoeken met kwark en frambozen

Gang: Nagerecht
Totale tijd: 10 minutes
Porties: 4 personen
Auteur: Out mijn Keuken

Een goede bestemming voor overgebleven pannenkoeken

Print

Ingrediënten

Werkwijze

  1. Eén ding: koop alstjeblieft geen kant en klare pannenkoeken maar bak ze zelf. Echt veel lekkerder. Mocht je niet precies weten hoe, dan vind je in dit recept hoe ik het doe. 

  2. Laat de pannenkoeken afkoelen. Leg op ieder bord een pannenkoek en vouw hem dubbel. Besmeer de helft van de helft met wat lepels kwark en vouw de andere helft eroverheen. De pannenkoek is nu een kwart van de grootte en heeft de volgende opbouw: pannenkoek, kwark, pannenkoek, pannenkoek, pannenkoek. Tussen de bovenste twee pannenkoeklagen lepel je nog wat kwark.

  3. Leg de frambozen erbij, bestrooi met wat poedersuiker en klop de slagroom op. Spuit er voor de liefhebbers een flinke dot room bij. 

 

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.
Foto’s en teksten zijn gemaakt door Esther Out voor Out mijn Keuken.
©Outmijnkeuken.nl

Print Friendly, PDF & Email

Dit vind je vast ook leuk

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge