Meet the Foodblogger: Joyce en Tom van Koks in Frankrijk

Meet the foodblogger
Meet the Foodblogger – Koks in Frankrijk

In de rubriek ‘Meet the Foodblogger’ stel ik collega foodbloggers aan je voor. Want je had het vast al geraden: ik ben bij lange na niet de enige eetschrijver. Er staat zoveel leuks en lekkers online en ik vind het heel erg leuk om de mensen achter de teksten en foto’s eens aan je voor te stellen. Ik doe dit aan de hand van een vragenlijst die ik de bloggers heb voorgelegd. Vandaag: Joyce en Tom van Koks in Frankrijk.

Wie ben je, hoe oud ben je en wat doe je naast het bloggen?

Ik (Joyce Mulder, 38) blog samen met Tom op ​www.koksinfrankrijk.nl​. De naam van ons blog zegt het al, wij zijn koks in Frankrijk. Wij runnen hier een B&B, organiseren kookvakanties en verder werken we als traiteur/ kok-aan-huis. In 2011 zijn we begonnen met bloggen zodat we onze recepten makkelijk konden delen.

Wat vind je leuk aan bloggen?

Het mooie van een kookblog is dat je een archief aanlegt met recepten. Altijd leuk om terug te kijken wat je zoal gemaakt hebt. En de reacties van lezers zorgen ervoor dat we er mee doorgaan. Het geeft erg veel voldoening als je hoort dat mensen je gerechten maken en lekker vinden.

Waar blog je het liefst over?

Elk nieuw recept maakt een kans om op de blog te komen, mits er een fatsoenlijke foto van gemaakt kan worden. In principe verzinnen we geen gerechten speciaal voor de blog, we publiceren alleen recepten van gerechten die we zelf eten. Dat kan van alles zijn, van vleesgerechten tot soep en van brood tot taart.

Wat vind je zelf het allerlekkerste en zijn er ook dingen die je absoluut niet lust?

Ik lust bijna alles en vind ook veel dingen erg lekker. De Franse en Aziatische keuken zijn favoriet. Kant-en-klaar producten zoals soep in blik of saus van een poedertje vind ik echt niet lekker.

Meet the FoodbloggerWat is je favoriete hulpmiddel in de keuken?

Onze keuken hebben we kortgeleden aangepast en daar zijn we heel blij mee. We hadden meer ruimte nodig en hebben een de keuken verdubbeld door een muur weg te halen. Nu staat er een zelfgemaakte, eikenhouten werktafel van bijna 3 meter lang en dat is op dit moment mijn favoriete ‘hulpmiddel’ in de keuken. Heel veel werkruimte en het staat heel mooi. Verder heel tevreden met ons fornuis met dubbele oven en onze pas aangeschafte kitchenaid heavy duty.

 
 
 
 
Welk recept op je blog zegt het meeste over wie jij bent en waarom?

Eigenlijk alle recepten samen. Dat is wat, en hoe wij eten.

Waarom moeten mijn lezers echt eens op jouw blog komen kijken?

Voor een kijkje in ons Franse leven, zeer diverse recepten en leuke tips over ingrediënten en kooktechnieken.

 ∴

Dank je wel voor je medewerking Joyce! 

Joyce en Tom zijn ook te volgen op social media: FacebookInstagram en Pinterest 

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.
Foto’s en teksten zijn van Esther Out voor Out mijn Keuken, deze keer in samenwerking met Joyce van Koks in Frankrijk

©Out mijn Keuken

Print Friendly, PDF & Email

Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge