Meet the Foodblogger: Debbie van Deb’s Bakery & Kitchen

Meet the foodblogger Deb's bakery
Meet the Foodblogger - Deb's Bakery  & Kitchen

In de rubriek 'Meet the Foodblogger' stel ik collega foodbloggers aan je voor. Want je had het vast al geraden: ik ben bij lange na niet de enige eetschrijver. Er staat zoveel leuks en lekkers online en ik vind het heel erg leuk om de mensen achter de teksten en foto's eens aan je voor te stellen. Ik doe dit aan de hand van een vragenlijst die ik de bloggers heb voorgelegd. Vandaag: Debbie van Deb's Bakery & Kitchen

 

Wie ben je, hoe oud ben je en wat doe je naast het bloggen?

Ik ben Debbie, 38 jaar en ik ben moeder van 2 jongens van 3 en 5 jaar.

Hoe heet je blog en waarom ben je met bloggen begonnen?

Mijn blog heet Deb’s Bakery & Kitchen. Ik ben begonnen met bloggen als naslagwerk voor mezelf, zodat ik mijn recepten niet vergeet en omdat ik het leuk vind om mijn kook- en bakkennis en creativiteit met anderen te delen.

Wat vind je leuk aan bloggen en wat vind je minder leuk?

Ik vind het superleuk om reacties te krijgen van mensen die een van mijn gerechten hebben geprobeerd en daar enthousiast over zijn. Minder leuk vind ik dat je echt regelmatig iets ‘moet’ posten en dat is soms lastig in te plannen.

Waar blog je het liefst over?

Over eten, eten en nog eens eten. Haha, ik deel vooral recepten die ik lekker vind.

Wat vind je zelf het allerlekkerste en zijn er ook dingen die je absoluut niet lust?

Het allerlekkerste kiezen is een onmogelijke opgave. Ik vind zoveel dingen lekker maar ik houd wel enorm van echt comfortfood: dampende schalen pasta, een goede pizza of een lekker stuk taart. Er zijn ook best een aantal dingen die ik niet lekker vind zoals witte chocolade, orgaanvlees, pindasaus en de combinatie pure chocolade / sinaasappel.

Wat zou je graag beter/anders doen als je er de mogelijkheden (tijd/geld) voor had en waar ben je heel tevreden over?

Als ik de mogelijkheid en geld had, zou ik onmiddellijk vertrekken naar Italië om daar aan de Universitádeglistudi di scienzegastronomiche te gaan studeren. Een master in food culture &communications lijkt me wel wat en dan natuurlijk een bijbehorende baan erbij vinden.

Wat is je favoriete hulpmiddel in de keuken en wat is je grootste keuken miskoop?

Mijn favoriete hulpmiddel is mijn standmixer! Een miskoop heb ik niet echt alhoewel ik echt al een heleboel keukenweegschalen heb versleten, ik heb altijd pech met die dingen en heb nu dus een iets duurdere gekocht omdat ik hem vrijwel dagelijks gebruik.

Wie zou je graag eens willen ontmoeten en waarom (dead or alive)?

Dat is dan toch Jamie Oliver, ik vind hem enorm inspirerend en innovatief. Ik ben fan!

En wat zou je dan voor hem of haar koken en waarom?

Ik zou samen met hem willen koken en dan het liefst een duurzaam gevangen vis. In zoutkorst bijvoorbeeld want dat heb ik nog nooit gemaakt.

meet the foodblogger taartWelk recept op je blog zegt het meeste over wie jij bent en waarom?

De feesttaart met arretjescake en Haagse bluf. Het is een echte uitbundige taart en ik ben zo zelf ook. Spontaan en vooral in voor veel creativiteit in de keuken. Het is weer eens wat anders en ik vind dat je van het leven moet genieten en dit is echt een taart om van te genieten.

Waarom moeten mijn lezers echt eens op jouw blog komen kijken?

Omdat ik voor ieder wat wils heb. Makkelijke doordeweekse gerechten maar ook heerlijke recepten voor taart en koekjes. Ik probeer er altijd een twist aan te geven en wil iedereen inspireren om de keuken in te duiken!

 

Dank je wel voor je medewerking Debbie!

Deb's Bakery & Kitchen is ook te volgen via social media op Pinterest, Facebook, Twitter en Instagram. Deze maand ben ik voor de foodblogswap gekoppeld aan de blog van Debbie. Binnenkort vind je dus een recept van haar op outmijnkeuken.nl!

 

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.
Foto's en teksten zijn van Esther Out voor Out mijn Keuken, deze keer in samenwerking met Debbie van Deb's Bakery & Kitchen

©Out mijn Keuken

Dit vind je vast ook leuk

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.