Verslag | The Grand Blogger Dinner

The Grand Blogger Dinner
The Grand Blogger Dinner

Op een mooie zonnig en warme vrijdagavond vond in het prachtige Conservatorium Hotel in hartje Amsterdam de tweede editie plaats van The Grand Blogger Dinner. En lucky me … ik was erbij! En wat was het een prachtig diner, gemaakt door topkoks met bijzondere producten. 

Finley Spritz mocktail

Bij binnenkomst werden onder andere de nieuwe mocktails van Finley geserveerd. Een mocktail is een alcoholvrije cocktail en Finley heeft ze in drie smaken op de markt gebracht: mojito, spritz en royal. De drankjes zijn alcoholvrij en bevatten niet veel calorieën. Ik heb de smaak Spritz geproefd en vond het erg lekker. Fijn om een lekkere cocktail te kunnen drinken als je nog moet rijden. De hapjes zijn gemaakt door chef Alain Alders en waren stuk voor stuk heerlijk en prachtig gepresenteerd. De rest van het diner zag er als volgt uit:

Amuse hapjes

Het was letterlijk een heerlijke avond in goed gezelschap. Altijd leuk om kennis te maken met nieuwe producten en te proeven van de topprestaties van gerenommeerde chefs. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt! Mocht je één of meer van de recepten van deze gerechten willen hebben, mail me dan even (esther@outmijnkeuken.nl) of laat hieronder een berichtje achter.

Foto’s zijn van mij of ter beschikking gesteld voor publicatie
teksten zijn van Esther Out
©outmijnkeuken.nl

Print Friendly, PDF & Email

Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge