Cocktail recept | Grasshopper – met crème de menthe

cocktail grasshopper
Grasshopper cocktail

Zondagmiddag cocktailtime! Mijn fles crème de menthe, die ik mee had genomen van vakantie, is nog lang niet leeg dus vandaag  heb ik weer een lekkere mintgroene cocktail gemixt. Weet je nog dat een paar jaar geleden iedereen ineens één zomer lang in zo'n mintgroene broek liep? Die kleur! Waar zijn die broeken allemaal gebleven vraag ik me wel eens af... 

Grasshopper cocktail; wat heb je nodig?

Per glas doe je 30 ml crème de menthe, 30 ml witte chocoladelikeur en 30 ml ongeklopte slagroom in een shaker of potje dat je kunt afsluiten. Doe er wat ijsblokjes bij om het wat te koelen. Shake het even goed door elkaar zodat de room een beetje dikker wordt en schenk het door een strainer of zeefje in het glas. Garneer met een blaadje munt en serveer meteen. Smullen hoor!

Grasshopper

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.
Foto's en teksten zijn van Esther Out voor Out mijn Keuken
©outmijnkeuken.nl

Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.