Meet the Foodblogger | Anne van Healthyfoodlove.nl

meet the foodblogger
Meet the Foodblogger – Cultfood.blog

In de rubriek ‘Meet the Foodblogger’ stel ik collega foodbloggers aan je voor. Want je had het vast al geraden: ik ben bij lange na niet de enige eetschrijver. Er staat zoveel leuks en lekkers online en ik vind het heel erg leuk om de mensen achter de teksten en foto’s eens aan je voor te stellen. Ik doe dit aan de hand van een vragenlijst die ik de bloggers heb voorgelegd. Vandaag : Anne van Healthyfoodlove.nl.

Wie ben je, hoe oud ben je en wat doe je naast het bloggen?

Ik ben Anne, een 24-jarige foodblogger. Naast mijn blog werk ik als officemanager bij een leuk jong bedrijf.

Hoe heet je blog en waarom ben je met bloggen begonnen?

Mijn blog heet Healthyfoodlove.nl. Ik ben twee jaar geleden gestart omdat ik heel veel zelf suikervrij ging bakken. Ik bedacht me dat anderen daar misschien ook wel belang bij zouden kunnen hebben en dus begon ik met het delen van mijn recepten op een blog.

Wat vind je leuk aan bloggen en wat vind je minder leuk?

Eigenlijk vind ik alles leuk, het bakken, foto’s maken, events bezoeken.. Ik zie het ook echt als hobby (dat inmiddels misschien een beetje een bijbaantje geworden is) en daarom vind ik het ook echt belangrijk dat het leuk blijft.

Espressotaart
Waar blog je het liefst over?

Recepten. Ik loop over van inspiratie en kan echt niet stoppen met het bakken van de meest lekkere spektakelstukken.

Wat is je favorieten keuken?

Gewoon Nederlands, mag dat?

Wat vind je het allerleukste om klaar te maken?

Baksels zoals taarten, cakes en heerlijke bananenbroden.

Wat vind je zelf het aller lekkerste en zijn er ook dingen die je absoluut niet lust?

Granola met de smaak van bananenbrood (zelf bedacht en zelf gemaakt), spruitjes ben ik al van jongs af aan echt niet fan van.

Bananenbrood granola
Wat zou je graag nóg beter willen leren bereiden?

Hartige baksels, mijn taarten blijven toch meestal aan de zoete kant. Misschien binnenkort maar eens oefenen met een hartige taart.

Wat zou je graag beter/anders doen op je blog als je er de mogelijkheden (tijd/geld) voor had en waar ben je heel tevreden over?

Meer tijd zou voor mij nog meer recepten betekenen. Ik ben heel tevreden met mijn recepten en niche, ik geniet van alle enthousiaste reacties en kan echt mijn energie kwijt in het bakken van alle creaties.

Wat is je favoriete hulpmiddel in de keuken en wat is je grootste keuken miskoop?

Mijn hakmolen, ik gooi er werkelijk alles in! Al moet ik zeggen dat ik ook echt niet zonder mijn koffiemachine kan 😊

Wie is je grote foodheld en waarom (dead or alive)?

Heb je even? Merel van healthywanderlust.nl, Marike van ohmypie.nl en Pauline van uitpaulineskeuken.nl zijn echt wel foodhelden wat mij betreft. Zij inspireren mij weer om nieuwe dingen te bedenken, het blijft leuk om zulke inspirerende mensen te volgen.

En wat zou je dan voor hem of haar koken en waarom?

Ik zou gewoon een lekkere taart bakken en een goeie cappuccino maken, dat werkt altijd!

Welk recept op je blog zegt het meeste over wie jij bent en waarom?

Mijn pompoen chocolade laagjes taart. Ik ga niet voor minder als perfect en dat straalt dit taartje wat mij betreft echt uit.

Pompoen chocolade laagjestaart
Waarom moeten mijn lezers echt eens op jouw blog komen kijken?

Voor alle lekkere recepten natuurlijk!

Dank je wel voor je medewerking aan Meet the Foodblogger, Anne!

Healthyfoodlove is ook te volgen via Facebook en Instagram.

Benieuwd naar eerder verschenen artikelen in de rubriek Meet the Foodblogger? Via deze indexpagina vind je ze allemaal terug. Ben je foodblogger en wil je graag een keertje meedoen? Stuur me een e-mail: esther@outmijnkeuken.nl.

Teksten zijn van Esther Out en Anne van Healthfoodlove.nl
De foto’s zijn van Anne en zijn met toestemming geplaatst.
©Out mijn Keuken

Print Friendly, PDF & Email

Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.