Deze week verschenen de volgende artikelen op

Out mijn Keuken:

 

kipfilet gevuld met groene asperges en cheddar

Kipfilet gevuld met groene asperges

∴  Vandaag een tip voor het paasmenu: een kipfileetje gevuld met groene asperges en cheddar. Een bijzonder en gezond maaltje. Groene asperges vind ik echt bij het voorjaar horen, hoewel ze veel langer verkrijgbaar zijn. In het voorjaar smaken ze altijd net een tikkie beter. Of dat op feiten berust of dat het tussen je oren zit laat ik maar …

Lees hier verder ...

---
Talk Nomz to me

Meet the foodblogger: Talk Nomz To Me

∴ Meet the Foodblogger - Talk Nomz To Me ∴ In de rubriek 'Meet the Foodblogger' stel ik collega foodbloggers aan je voor. Want je had het vast al geraden: ik ben bij lange na niet de enige eetschrijver. Er staat zoveel leuks en lekkers online en ik vind het heel erg leuk om de mensen achter de teksten en foto's eens …

Lees hier verder ...

---
Recept sinaasappel mousse

Chocolade ei gevuld met sinaasappel mousse

∴  Deze sinaasappel mousse is echt Hemels! Niet heel gezond natuurlijk, want er zit zowel een lading suiker als een lading slagroom in, maar voor af en toe moet dat kunnen hoor. Het leuke van mousses is dat je ze op verschillende manieren kunt presenteren. Als je het serveert in een half (hol) chocolade ei, heb je een mooi paas …

Lees hier verder ...

---
recept Turkse tosti

Turkse tosti

  ∴ Tosti's kennen we natuurlijk allemaal, maar ken je de Turkse tosti? Hij is gemaakt van Turks brood (pide) en wordt belegd met Turkse knoflookworstjes (sucuk), Turkse jonge kaas (kasar peyniri), een beetje aioli en plakjes tomaat.     Het recept Voor de ingrediënten in dit recept moet je een Turkse supermarkt opzoeken of probeer het op de wekelijkse …

Lees hier verder ...

---
recept couscoussalade

Couscous salade met geroosterde groente en salami

∴⋅∴    Couscous wordt gemaakt van grof gemalen durumtarwe en is erg makkelijk te bereiden. Je welt het namelijk een paar minuten in gekookt water of bouillon en het is klaar. Ik vind couscous het lekkerst in salades. Vorig jaar publiceerde ik dit recept met heerlijke Oosterse smaken. Vandaag heb ik een wat eenvoudiger couscous salade voor je.  Het recept …

Lees hier verder ...

---
recept pasta boscaoila

Klassieke Pasta Boscaiola

   ∴ We sluiten de pastaweek af met een heerlijke klassieker: pasta boscaiola. Het gerecht komt oorspronkelijk uit midden Italië, maar wordt door het hele land op vrijwel dezelfde manier gegeten, met paddenstoelen en spek. De verse pasta heb ik gemaakt met de pastamachine van Philips.  Het recept Pasta Boscaiola Gang: Hoofdgerecht Keuken: Italiaans Totale tijd: 30 minutes Porties: 4 …

Lees hier verder ...

---
Recept pasta Napolitana

Klassieke Pasta Napolitana

  ∴⋅∴ De één na laatste dag van de pastaweek! En vandaag maken we Pasta Napolitana. Deze pastasaus uit Napels is vergelijkbaar met de Bolognesesaus, alleen maak je die met gehakt en de Napolitana met suddervlees. Voor deze saus moet je dan ook even tijd uittrekken want het moet een uurtje of drie sudderen. Maar mijn Hemel dan heb je …

Lees hier verder ...