Deze week verschenen de volgende artikelen op

Out mijn Keuken:

 

Drentse gehaktsoep

Streekgerecht | Drentse Gehaktsoep

Drentse gehaktsoep Onlangs hadden we een Deense uitwisselingsscholier in huis en dan is het natuurlijk altijd leuk om iets echt Drents op tafel te zetten. Voor de veentrappersschotel was het nog niet koud genoeg, dus heb ik een Drentse Gehaktsoep gemaakt. Er zijn veel versies van gehaktsoep en wat deze soep Drents maakt is de Drentse gedroogde worst die erin …

Lees hier verder ...

---
Albert Heijn on Tour

Persevent | Albert Heijn presenteert nieuwe producten

Albert Heijn on Tour Eind vorige maand organiseerde Albert Heijn een bijeenkomst in Zaandam en Amsterdam om hun nieuwe producten aan de pers te presenteren. Omdat veel mensen hun dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn kopen, leek het me leuk om je te informeren over wat ik daar gezien, gehoord en geproefd heb.  Albert Heijn on Tour; Delicata Chocolade Het is …

Lees hier verder ...

---
Risotto met groene asperges

Out Juniors Keuken | Risotto met groene asperges

Risotto met groene asperges Out Junior had wel weer eens zin om de keuken in te duiken en hij wilde niet bakken, niet snacken, maar een serieuze maaltijd op tafel zetten. Hij koos een recept uit het boek 'De zilveren Lepel Quick & Easy' en wel de asperge risotto. Met een heel klein beetje hulp heeft hij een fantastische maaltijd …

Lees hier verder ...

---
Eendenbout uit de slow cooker

Slow Cooker Recept | Eendenbout in Pruimensaus

Eendenbouten in Chinese pruimensaus uit de slow cooker Eend is gek genoeg niet zo heel makkelijk te krijgen in Nederland. Een filetje wil nog wel lukken, maar voor een goede eendenbout moet je misschien wat meer moeite doen. Als je je slager erom vraagt en hem een paar dagen de tijd geeft, kan hij er vast aankomen. Houd er qua …

Lees hier verder ...

---
Donna Hay Basics to Brilliance

Boekbespreking | Basics to Brilliance - Donna Hay

Basics to Brilliance - Donna Hay Donna Hay is terug, en hoe! Met Basics to Brilliance voegt ze een bijna 400 pagina's tellend boekwerk toe aan haar toch al zo omvangrijke oeuvre.  Een belangrijk kenmerk van de kookboeken van haar hand is wat mij betreft: maakbaarheid! De recepten van Hay zijn stuk voor stuk goed na te maken in je …

Lees hier verder ...

---
Nigella's Spaanse Stoof

Recept | Nigella's Spaanse Stoof met chorizo

Nigella's Spaanse Stoof met chorizo Nigella Lawson ken je vast. Ik vind haar een icoon voor alle thuischefs. Ze is beslist niet bang voor boter, chocolade, vet en suiker en haar gerechten zijn daarom vaak bijzonder smaakvol. In 2002 verscheen haar boek 'Hoe te Eten', vijftien jaar oud alweer dus! Ik heb het boek ook al zo lang in de …

Lees hier verder ...

---
Pompoentaart met gebakken paddenstoelen

Recept | Pompoentaart met gebakken paddenstoelen

Pompoentaart met gebakken paddenstoelen Herfst, herfst, herfst! Pompoen en paddenstoelen, meer herfst kun je eigenlijk niet vinden. Ik heb de paddenstoelen gebakken en bovenop de hartige taart van gepureerde, geroosterde pompoen geserveerd. Het gerecht is vegetarisch, maar als je wilt kun je er bijvoorbeeld nog stukjes gebakken kip of spekjes aan toevoegen. Het is best even een klusje om deze …

Lees hier verder ...