Deze week verschenen de volgende artikelen op

Out mijn Keuken:

 

pasta met garnalen en spinazie

Recept | Pasta met garnalen en spinazie

Pasta met garnalen en spinazie De combinatie pasta en garnalen zal misschien niet zo snel bij je opkomen, maar ik word er wel blij van. Hou je niet van garnalen, dan kun je eventueel ook zalm nemen. In dit recept heb ik een saus gemaakt met ui, spinazie en Parmezaanse kaas, die je heel makkelijk (als dat nodig is) een …

Lees hier verder ...

---
nutella bananenbrood

Recept | Makkelijk Nutella Bananenbrood

Makkelijk Nutella Bananenbrood  Brood? Nee, eigenlijk mag je dit natuurlijk helemaal geen brood noemen. Je kunt het wel eten als broodvervanger bij het ontbijt of bij de lunch, maar als 'cake' bij de koffie of thee is het ook heerlijk. Het vult goed en heeft een stevige smaak. Dit is een baksel zonder bloem, maar mét eieren, cacao, nutella en …

Lees hier verder ...

---
Byzoo blender Giraffe

Product Review | Byzoo Vacuümblender Giraffe

Byzoo Vacuümblender Giraffe Ik ben het stadium van de babyhapjes inmiddels ruim gepasseerd, maar een blender is in een druk gezin met jonge kinderen en hippe vaders en moeders die geen potjes willen gebruiken een absolute must. Mijn oudste beliefde mijn zelfgemaakte gezonde maaltijden niet en die kreeg ik dan ook regelmatig in mijn gezicht terug gespuugd. Het kind zweerde …

Lees hier verder ...

---
Gigli met gorgonzola peer en walnoten

Recept | Pasta met gorgonzola, peer en walnoten

Pasta met gorgonzola, peer en walnoten Een klassieke smaakcombinatie, maar dan in je pasta! Het was een experimentje, maar het pakte heel goed uit. Neem een stevige peer die niet meteen uit elkaar valt want het is het lekkerst als de peer nog wat bite houdt. Houd je wel van blauwe kaas, maar is gorgonzola je wat te heftig, ga …

Lees hier verder ...

---
gevulde courgette met couscous

Recept | Gevulde courgette met couscous

Gevulde courgette met couscous Bol courgettes zijn bij uitstek geschikt om te vullen, maar mocht je die niet kunnen vinden dan kun je voor dit gerecht ook prima gewone courgettes gebruiken. Dan snijd je ze in de lengte doormidden, hol je ze uit en geef je - afhankelijk van de grootte van de trek - één of twee helften per …

Lees hier verder ...

---
Harissa kip met geroosterde kip

Recept | Harissa Kip met Geroosterde Groente

Harissa Kip met geroosterde groente In de foodybox van Kroon op het Werk zat deze ronde een potje harissa en dat had ik eigenlijk nog nooit gebruikt. Ik ben dus eens gaan proeven en ik vind het echt iets om een kippetje mee op smaak te brengen. Harissa is behoorlijk pittig, dus als er kinderen mee-eten, gebruik dan niet teveel! …

Lees hier verder ...

---
Monte Carlo

Cocktail | de Monte Carlo: bubbels met een smaakje

Monte Carlo cocktail De feestelijkste maand van het jaar komt eraan en dus heb ik vandaag een cocktail met bubbels voor je! Naar verluid is deze cocktail ontstaan in de motorwereld, waar men erg van chic houdt en daar horen bubbels bij. Op het TT Circuit in Assen valt dat volgens mij reuze mee hoor, maar deze cocktail heet dan …

Lees hier verder ...

---
Radbag

Win shoptegoed voor originele cadeautjes bij Radbag

Cadeau's voor de feestdagen Oh heerlijk, de leukste maand van het jaar nadert nu echt snel. Heb jij je verlanglijstjes al gemaakt? Sinterklaas is gisteren gearriveerd in Nederland en de zoektocht naar leuke cadeautjes is losgebarsten. Ik vind het altijd leuk om iets origineels of grappigs te geven en een beetje af te wijken van de standaard cadeau's. Echt nuttig …

Lees hier verder ...

---
Ouderwetse snert

Recept | Ouderwetse Snert - vandaag maken, morgen eten

Ouderwetse snert Op een koude Hollandse dag gaat er natuurlijk weinig boven een kop dampende erwtensoep waar je lepel rechtop in blijft staan. In snert hoort varkensvlees. Er zijn heus wel lekkere en minder vette alternatieven, maar wat mij betreft mag je je best een paar keer per jaar tegoed doen aan echte snert, mét spek. Verder gebruik ik graag …

Lees hier verder ...