Deze week verschenen de volgende artikelen op

Out mijn Keuken:

 

Romige pastasaus met geitenyoghurt

Recept | Romige Italiaanse pastasaus met geitenyoghurt

Romige Italiaanse pastasaus met geitenyoghurt Geitenmelk of geitenyoghurt kan dé ideale zuivelvervanger zijn voor mensen met een koemelk allergie, maar het is ook gewoon hartstikke lekker! Voor deze heerlijk romige pastasaus heb ik de gewone room vervangen door Betsie's geitenyoghurt-moment en dat bleek heel goed uit te pakken, want de yoghurt hield zich uitstekend bij het verhitten en het smaakte …

Lees hier verder ...

---
Meet the Foodblogger | De Man die Koken kan: Walter

Meet the Foodblogger | De Man die Koken kan: Walter

Meet the Foodblogger - De Man die Koken kan In de rubriek 'Meet the Foodblogger' stel ik collega foodbloggers aan je voor. Want je had het vast al geraden: ik ben bij lange na niet de enige eetschrijver. Er staat zoveel leuks en lekkers online en ik vind het heel erg leuk om de mensen achter de teksten en foto's …

Lees hier verder ...

---
bloemkooltaart met blauwe kaas

Recept | Bloemkooltaart met blauwe kaas

Bloemkooltaart met blauwe kaart Natuurlijk mag je voor deze taart zelf een quichedeeg maken. Op internet zijn er genoeg goede recepten te vinden. Zoals jullie inmiddels misschien wel weten zijn deeg en ik geen vrienden en grijp ik voor hartige taarten vaak naar kant en klaar deeg. Soms uit de diepvries, soms vers. In dit geval heb ik hartige taartdeeg …

Lees hier verder ...

---
Baskische kip

Recept | Baskische Kip - eenpansgerecht

Baskische kip Voor dit gerecht heb je maar één pan nodig. Een goede ruime braadpan. Je bakt eerst de kip goudbruin en die schep je vervolgens weer uit de pan. Dan maak je de rest en voeg je de kip weer toe. De rijst gaart in de bouillon die je erbij giet. Ik heb in dit geval kippendijen gebruikt, omdat …

Lees hier verder ...