Deze week verschenen de volgende artikelen op

Out mijn Keuken:

 

krabbetjes

Recept | Krabbetjes in zoet-zure saus

Krabbetjes in zoet-zure saus Krabbetjes zijn losgesneden varkensribbetjes die vaak worden toegevoegd aan bijvoorbeeld snert. Vandaag heb ik een recept voor je waarbij krabbetjes geen bijrol maar een hoofdrol vervullen. Ik heb ze langzaam gaar gebakken in de oven en overgoten met een heerlijke zoet-zure saus. Die saus is echt waanzinnig en past heel mooi bij varkensvlees. Ik raad je …

Lees hier verder ...

---
wortel linzensoep met dukkah

Recept | Wortel Linzensoep met dukkah

Wortel Linzensoep met dukkah Als je een soep eet als hoofdmaaltijd, moet er iets inzitten dat goed vult zodat je na het eten ook een voldaan gevoel hebt. Zeker als het een vegetarische soep is. Aan deze wortelsoep heb ik daarom linzen toegevoegd die ik heb meegekookt en mee gepureerd. De soep krijgt daardoor een snert-achtige substantie en zorgt gegarandeerd …

Lees hier verder ...

---
Zalm in pancetta

Recept | Zalm in pancetta met geroosterde groene asperges

Zalm in pancetta met geroosterde groene asperges Voor de liefhebbers van zalm heb ik vandaag een lekkere variatie. Ik heb de zalm omwikkeld met pancetta en in de oven gebakken. Hierdoor wordt de zalm gaar terwijl de pancetta lekker knapperig bakt. Dit gerecht is heel erg lekker met geroosterde groene asperges en gebakken aardappeltjes. Wil je er een sausje bij …

Lees hier verder ...