Zet een ruime pan met water en zout op voor het koken van de pasta. Verhit de boter in een ruime koekenpan (niet te heet) en fruit hierin de fijngesneden knoflook een minuutje. Voeg de garnalen toe en bak ze aan beide kanten 1,5 tot 2 minuten totdat ze net gaar zijn. Schept het uit de pan en zet apart tot gebruik.
Fruit de ui in het achtergebleven vet en blus dit af met de witte wijn. Gebruik je liever geen wijn, neem dan bouillon. Laat dit even een beetje inkoken op hoog vuur en voeg dan de zongedroogde tomaten toe. Laat dit een paar minuten pruttelen. Voeg dan de melk toe, breng weer aan de pruttel en voeg zout en peper toe. Laat dit weer even zachtjes koken. Kook intussen de pasta gaar.
Doe de spinazie erbij en laat slinken. Voeg dan de Parmezaanse kaas toe en roer totdat de kaas helemaal is gesmolten. Doe de kruiden erbij. Is je saus nu nog te dun, maak dan een papje van de maïzena en wat van het kookvocht en roer dit door de saus. De saus wordt nu wat dikker.
Voeg dan de knoflookgarnalen weer toe aan de saus en warm nog even kort door.
Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erover.