Kalfschnitzels op Italiaanse wijze. Houd rekening met een uurtje marinade tijd
Dep de schnitzels droog met keukenpapier en leg ze in een ruime schaal. Snipper de ui en snijd de verse kruiden fijn.
Smelt 1 el boter in een pannetje en fruit hierin de ui. Voeg na een paar minuten de kruiden en de azijn toe en ook zout, peper en laurier. Giet deze marinade over de schnitzels en laat het een uurtje trekken.
Laat het vlees hier uitdruppen maar zorg dat er zoveel mogelijk van de kruiden op blijft zitten. Bestrooi ze met zout en peper. Kluts de eieren los in een bord en strooi in twee andere borden de bloem en het paneermeel.
Wentel de schnitzels eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door het paneermeel.
Verhit in een ruime koekenpan 1 el boter en een scheutje olijfolie en bak hierin de schnitzels krokant en gaar. Afhankelijk van de dikte van je vlees zal dit zo'n 6 tot 8 minuten per kant zijn.
Snijd de citroenen in partjes en serveer een partje bij het vlees.