Kip met prei, hazelnoten en kerrie verpakt in bladerdeeg
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het bladerdeeg in vier gelijke stukken. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kipdijfilets hierin goudbruin, bestrooi met zout en peper. Haal de kip uit de pan en bak in het achtergebleven vet de prei en de sjalot zacht. Voeg het kerriepoeder toe en roer het er goed doorheen.
Hak de hazelnoten fijn in een hakmolen en kluts het ei los met een vork in een bakje. Leg op ieder stuk bladerdeeg een kipdijfilet en verdeel de groente erover. Bestrooi met de hazelnoten. Vouw het bladerdeeg dicht en bestrijk met het ei. Strooi er een beetje zout over.
Leg de pakketjes op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif de plaat in de oven. Bak de pakketjes zo'n 20 minuten goudbruin en gaar.
Serveer met gebakken aardappelen en groente.