Ga terug
Print
hapjes en snacks vulling bugles

Bugles gevuld met opgeslagen feta en tzatziki

Een heerlijk frisse vulling voor Bugles of als dip bij chips of op een toastje.

Gang Hapjes
Kooktijd 15 minuten
Porties 4 personen

Ingrediƫnten

  • 100 ml slagroom
  • 150 gram feta
  • 50 ml melk
  • 10 blaadjes verse munt fijn gesneden
  • beetje verse dille
  • 1 teentje knoflook
  • 1 zak Lay's Bugles

Werkwijze

  1. Sla de slagroom in een vetvrije kom op tot er pieken ontstaan. 

  2. Doe de feta in een andere kom met de melk. Pureer dit met een staafmixer. Snijd de blaadjes munt, de dille en de knoflook fijn en roer ze door het fetamengsel.

  3. Spatel de gepureerde feta met een rubberen spatel door de slagroom. Doe het mengsel in een spuitzak met een spuitmondje dat in de Bugles past, maar dat niet te smal is om het mengsel door te laten. Vul de Bugles met het mengsel en serveer meteen.