De biefstukreepjes zijn gemarineerd in Oosterse smaken en combineren heerlijk met sperziebonen en (noten)rijst
Doe de ketjap, honing, citroensap, gember en chili bij elkaar in een ruime kom. Roer het door elkaar. Snipper de knoflook heel fijn (of pers uit) en doe dit erbij. Roer weer goed.
Snijd dan de biefstuk in dunne repen en schep ze zorgvuldig door de marinade. Alle biefstukreepjes moeten goed bedekt zijn met marinade. Dek de kom af en laat de marinade (in de koelkast) 30 tot 60 minuten intrekken.
Zet een pan water op en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maakt de sperziebonen klaar (kook ze niet te lang, want ze gaan nog even bij de biefstuk in de wok, anders worden ze te gaar).
Verhit een wok met daarin de olie. Bak de biefstukreepjes met de marinade op hoog vuur 2 tot 3 minuten. Doe dan de sperziebonen erbij en wokt dit heel even mee. Serveer direct met de gare (noten)rijst.
Je kunt het vlees rustig wat langer in de marinade laten staan, korter liever niet.