Tosti ham kaas met bechamelsaus. Kees staat voor het kaasmerk dat kaas maakt met 50% minder verzadigd vet en 25% minder zout. Je kunt natuurlijk ook een andere kaas nemen.
Verwarm de oven voor op 200°C. Smelt de boter in een pannetje en doe vervolgens in één keer de bloem erin. Roer met een garde stevig door en laat de bloem even garen. Als je dat niet doet krijgt je saus een bloemsmaak. Giet dan scheutje voor scheutje de melk erbij en klop steeds goed door met de garde. Stop als je een mooie dikke saus hebt. Breng op smaak met zout en peper en als je hebt een snufje nootmuskaat.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop 4 boterhammen. Beleg de boterhammen met een plakje ham en een plakje kaas. Doe er dan wat van de bechamel op en leg de andere boterham erop. Doe dan wat bechamel bovenop de tweede boterham. Scheur de tweede plakjes kaas in stukjes en verdeel die over de tosti's. Schuif de plaat zo'n 10 tot 15 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten en goudgeel gekleurd is.
Snijd de tosti's overdwars doormidden en serveer ze lekker warm.