Heerlijk nagerecht als je geen zoetekauw bent. Ook erg lekker als dip bij de borrel.
Verwarm de oven voor op 180°C. Haal de kaas uit de plastic binnenverpakking en leg het terug in het houten doosje. Snijd in de bovenkant van de korst een ruitpatroon.
Besprenkel de kaas met wat truffelolie en strooi er wat tijmblaadjes en rozemarijnnaaldjes over. Stop ze vooral ook in de openingen zodat de kaas de smaak goed op kan nemen.
Bekleed een bakplaat met wat bakpapier (de kaas kan namelijk wat gaan lekken uit het doosje) en zet het doosje erop. Schuif de plaat in de oven en laat de kaas zo'n 15 minuten zacht en warm worden.
Rooster de boterhammen en snijd ze in 4 driehoekjes. Zet het kaasje in het midden van de tafel, geef de toastjes erbij en dippen maar! Eén kaasje is genoeg voor ongeveer 4 personen. Ben je met meer, maak dan een paar kaasjes.