Botermalse gemarineerde kippetjes. Serveer met rijst.
Snijd de kip in blokjes en meng dit met de marinade van de 3 sauzen. Zet dit (minimaal een uur, maar langer is beter) afgedekt weg in de koelkast.
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snij de groentes in blokjes en zet klaar (met eventuele andere groentes) om te roerbakken. Ik had nog een halve zak spinazie en die heb ik erdoor gedaan.
Giet wat neutrale olie (bijv. zonnebloemolie) in een wokpan of grote hapjespan en laat dit goed heet worden. Doe dan de kip met de marinade erbij en roerbak dit tot het bijna gaar is. Doe dan de groente erbij en wok dit even mee kort en heet mee. Voeg dan de noten toe en laat die heel kort meewarmen.
Schep de rijst op borden en verdeel de kip roerbak er overheen.
Door de marinade en het kort en heet bakken blijft de kip botermals en smelt het bijna op je tong.