Broodje belegd met plakjes gerookte eend en sinaasappelpartjes en sinaasappelmayonaise
Haal de eendenborst op tijd uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Heb je een stuk vlees, snijd het dan in plakjes.
Rasp wat oranje schil van de sinaasappel (ongeveer 1 el) en roer dit door de mayonaise. Snijd de sinaasappel in partjes. Knijp uit 2 partjes het vocht en meng dit door de mayonaise. Snijd de komkommer in plakjes en pluk de blaadjes van de peterselie.
Snijd het stokbrood in de lengte open en besmeer het broodje met de sinaasappelmayonaise. Leg hierop een laagje komkommer (dakpansgewijs) en verdeel daar de plakjes eend over. Beleg de eend met sinaasappelpartjes en bestrooi met de peterselieblaadjes.
Snijd het stokbrood doormidden, of eet 'm lekker helemaal zelf op als je grote trek hebt!