Tortellini met een beetje bacon, veel groentes en kaas uit de oven
Kook de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en spoel af met koud water om het kookproces te stoppen. Ze mogen iets korter gekookt worden dan op de verpakking staat, want ze garen nog iets verder in de oven.
Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de plakjes bacon krokant en snijd ze in stukjes. Voeg een klein beetje boter toe aan het bakvet en bak hierin de groentes even goed aan. Haal de groentes uit de pan en voeg opnieuw wat boter toe (ongeveer 25 gram). Doe de bloem erbij als de boter gesmolten is en blijf een minuut of twee goed roeren. Giet dan beetje bij beetje de melk toe tot er een saus van yoghurtdikte ontstaat. Blijf roeren.
Schep de oude kaas en de mozzarella door de tortellini, en roer de groentes erdoor. Doe dit in een ovenschaal en giet de saus erover. Schud goed door elkaar. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en schuif de schaal 20 minuten in de oven.