Verwarm de oven voor op 150°C. Smelt de boter in een pannetje en voeg de thee toe. Verwarm het op laag vuur gedurende een minuut of 5. De thee gaat de boter nu kleuren. Haal na 5 minuten van het vuur en laat nog een minuut of 5 trekken. Haal het mengsel vervolgens door een fijne zeef en druk zoveel mogelijk van de boter uit de thee. Laat de boter vervolgens iets stollen.
Doe de theeboter in een kom mix het met een elektrische mixer luchtig. Voeg de suiker toe en mix verder. Voeg vervolgens het ei en de mascarpone toe en mix weer goed door. Voeg als laatste de bloem toe en mix tot een glad deeg/beslag.
Vet de potjes in met boter en doe in ieder potje een dun laagje van het mascarponemengsel. Verdeel hierover het fruit en daarover de rest van het mascarponemengsel. Schuif de potjes 20 minuten in de oven tot er een goudgeel korstje ontstaat. Je kunt ze warm eten, maar koud zijn ze ook heel lekker!
Je kunt het ook in een grotere schaal maken. Houd dan rekening met een baktijd van zo'n 40 minuten.