Eenvoudig en snel gerecht dat je heel goed met je (klein) kids kunt maken.
Snijd de lente ui in ringen, de radijsjes in plakjes en 1 rode paprika in blokjes. Doe dit in een ruime kom en hussel door elkaar. Voeg de uitgelekte maïs toe. Rasp de schil van de limoen en voeg dit toe aan het maïsmengsel. Pers de limoen uit en voeg het sap ook toe. Pluk de blaadjes van de koriander en snijd ze fijn. Voeg de helft hiervan toe aan de salade en hussel alles goed door elkaar. Giet er naar smaak olijfolie bij en breng op smaak met peper en zout.
Snijd de andere paprika's in repen (zaadlijsten en zaadjes verwijderen) en snipper de rode ui. Laat de tonijn uitlekken en met het met de paprikareepjes en ui. Meng met de zure room tot een smeuïge massa.
Verwarm de tortilla's in een koekenpan en beleg ze met het paprika/tonijn mengsel. Strooi er wat van de geraspte kaas over en rol ze strak op. Leg de wraps op borden, schep de salade erbij en bestrooi met de rest van de koriander.