verwarm de oven voor op 200°C. Kneed de hamburgerkruiden door het gehakt. Blijft het erg droog, doe er dan een eitje door. Als het samenhangend genoeg is hoeft dat niet. Verdeel het gehakt in 4 delen en vorm er hamburgers van. Dit gaat echt super met een hamburgerpers.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en teken daarop 8 cirkels ter grootte van de hamburger. Je kunt ook een bakring gebruiken. Verdeel de Parmezaanse kaas over de 8 cirkels en druk ze een beetje aan. Schuif de plaat 4 minuten in de voorverwarmde oven.
Als je de plaat uit de oven haalt is de Parmezaanse kaas gesmolten. Laat de cirkels even afkoelen en haal ze dan voorzichtig van het papier los. Leg ze op keukenpapier om verder af te koelen en crispy te worden. Bak intussen de hamburgers gaar in een koekenpan met een klont boter.
Besmeer de broodjes met wat boter. Leg hierop een paar blaadjes sla, een schijf crispy Parmezaanse kaas, een hamburger, weer een schijf crispy Parmezaanse kaas, de augurken en wat ketchup. Steek er eventueel nog een lange prikker door.