Bizcocho is een Spaanse cake die zeer eenvoudig te maken is.
Verwarm de oven voor op 170°C. Doe de eieren in een mengkom en voeg de suiker toe. Mix dit goed tot je een crèmige massa hebt. Doe dan de olijfolie erbij en klop opnieuw grondig door elkaar. Voeg dan de yoghurt en de citroenrasp toe. Blijf mixen terwijl je de bloem erbij doet. Voeg als laatste de bakpoeder toe en mix dit er goed doorheen.
Vet een bakvorm in met boter. Je kunt een springvorm gebruiken, maar ik heb deze keer een tulbandvorm gebruikt. Giet het beslag in de vorm en schuif hem 50 minuten in de oven. Laat hem iets afkoelen en stort het op een afkoelrooster. Laat het helemaal afkoelen voordat je hem aansnijdt. Je kunt hem eventueel nog met poedersuiker bestrooien
Dit recept heb ik gemaakt in het kader van de Foodblogswap en het komt van de site van 'De Keuken van de Zoete Inval'.