Ga terug
Print

Crostini met geroosterde paprika puree en geitenkaas

Lekker fris hapje 

Gang Hapjes
Keuken Italiaans
Voorbereiding 5 minuten
Kooktijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 8 stuks
Auteur Out mijn Keuken

Ingrediƫnten

  • 1 verpakking geroosterde rode en gele paprika's
  • zachte geitenkaas
  • zout
  • peper

Werkwijze

  1. Neem de rode paprika's uit de verpakking en snijd de zwarte plekken zo goed mogelijk weg en verwijder eventuele zaadjes die er nog inzitten. Snijd de paprika's in stukken.

  2. Verhit een klein beetje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de paprika een minuut of 2 terwijl je continu roert. Pureer de paprika's vervolgens in een hakmolen of met de staafmixer en breng het op smaak met peper en zout. Laat het afkoelen en serveer het op kamertemperatuur. 

  3. Snijd de geitenkaas in blokjes of kleine schijfjes. 

  4. Besmeer de crostini met een laagje van de paprikapuree en leg er wat geitenkaas op.