In de slowcooker wordt het vlees boterzacht.
Snijd de uien in stukjes van ongeveer 1 cm en snipper de knoflookteentjes. Verde dit over de bodem van de binnenpan van de slowcooker. Doe de overige ingrediƫnten erbij (behalve het vlees), breng het op smaak met peper en zout en roer het goed door elkaar. Leg dan het vlees erop en duw het in de saus.
Zet de pan op 5 uur op 'high' of 7/8 uur op 'low'. Schep na de kooktijd de saus over in een pannetje. Doe de mosterd en de basterdsuiker erbij, roer het goed door en breng het aan de kook. Kook de saus tot ongeveer de helft in, hierdoor worden de smaken veel intenser.
Leg het vlees op een snijplank en trek met twee vorken draadjes van het vlees. Doe het terug in de slowcooker en zet de pan op 'warmhouden'. Serveer het vlees met de saus.
Pulled Pork is lekker met gekookte aardappelen en groente of op een broodje.