Eenvoudig te maken en oh zo lekker bij een heet kopje thee!
Breek of hak de chocoladereep in stukken en doe het in een een hitte bestendige kom. Breng een pannetje water aan de kook, zet de kom met de chocolade erop en laat je chocolade al roerend met een spatel au bain marie smelten.
Zet de cupcakevormpjes op een snijplank of kleine bakplaat die in de koelkast past. Schep een laagje van ongeveer een halve centimeter chocolade in de vormpjes en schuif de plaat in de koelkast. Na ongeveer een kwartier is de chocolade voldoende gestold.
Haal de plank weer uit de koelkast en schep met een lepeltje wat pindakaas op de chocoladebodem. Smeer dit een beetje uit, maar zorg ervoor dat het niet helemaal aan de buitenkant zit, want de chocolade moet de pindakaaslaag helemaal afsluiten.
Giet over de pindakaas zoveel chocolade dat de pindakaas niet meer zichtbaar is. Strooi hierover wat fijngehakte pinda's en schuif de plaat weer in de koelkast. In een uur of 2 is de chocolade volledig uitgehard en kun je ze eten.
Lekker bij een heet kopje thee of koffie!