Ga terug
Print
hoofdgerechten pasta pasta met kip, champignons en knoflook

Pasta met kip, champignons en knoflook

Lekker romige pasta

Gang Hoofdgerecht
Voorbereiding 10 minuten
Kooktijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 4 personen
Auteur Out mijn Keuken

Ingrediënten

  • 400 gram spaghetti (of andere lange pasta)
  • 50 gram boter
  • 600 gram champignons (in kwarten)
  • beetje Provençaalse kruiden
  • 400 gram kipdijfilet
  • verse peterselie (fijn gesneden)
  • 3 tenen knoflook (fijngehakt)

Werkwijze

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit een scheutje olijfolie in een wok op grote hapjespan en bak hierin de kip. Voeg dan de champignons en de knoflook toe en bak even mee. Doe de boter erbij en roer het er goed door. Bestrooi met de Provençaalse kruiden. 

  2. Schep de spaghetti op borden en verdeel de saus erover. Bestrooi met de fijngehakte peterselie.