Ga terug
Print
Frappuccino

Frappuccino met espresso en karamelsaus


Gang Drankjes
Totale tijd 5 minuten
Porties 2 grote glazen
Auteur Out mijn Keuken

Ingrediƫnten

  • 200 ml espresso
  • 100 ml halfvolle melk
  • 100 gram ijsblokjes
  • 3 tl suiker (of meer naar smaak)
  • 250 ml slagroom
  • karamelsaus
  • paar hazelnoten

Werkwijze

  1. Maak de espresso en laat hem afkoelen. Zet het daarna bij voorkeur nog even in de koelkast als je de tijd hebt. Klop de slagroom stijf en doe het in een spuitzak.

  2. Doe de melk, ijsblokjes, suiker, een beetje karamelsaus en koude espresso vervolgens in de RVS kom van de Cook Expert en selecteer het 'Smoothie' programma. 

  3. Giet de ijskoffie in een hoog glas. Spuit de slagroom erop en druppel er nog wat caramelsaus over. Hak de noten fijn met een schepje suiker en bestrooi de slagroom hiermee. Serveer met een rietje en een lange lepel.