Site pictogram Out mijn keuken

Recepten in kerstpakketten

Een kerstpakket bestaat hoofdzakelijk uit food. Het is dan ook niet zo vreemd dat vele kerstpakketten een leuk receptenboekje bevatten. Dit is ook het geval bij een van de gróótste online kerstpakketten aanbieders van Nederland, namelijk Kerstpakkettenidee.nl.

We spraken onlangs met Jos (hoofdstylist kerstgeschenken) van Kerstpakketten idee en hij pleit voor receptenboekjes in de kerstpakketten. Jos geeft aan dat dit te maken heeft met de beleving en het totaalplaatje van een kerstpakket. Jos vertelt verder en geeft aan dat vele kerstpakketten uitgerust zijn met een bijbehorend non-food artikel. Denk aan een Barbecue kerstpakket met daarbij een receptenboek voor de lekkerste bbq gerechten. Een ander voorbeeld is het o-zo populaire cupcake kerstpakket. Dit pakket bevat alles inzake het bereiden van de lekkerste cupcakes. Ook in deze kerstpakketten zitten de receptenboekjes verpakt.

Maatwerk eindejaarsgeschenk met receptenboek

Naast de uitgebreide standaardcollectie biedt Kerstpakketten idee tevens de mogelijkheid om een kerstpakket op maat te laten samenstellen door ervaren stylisten. Deze mogelijkheid biedt de opdrachtgever om een fantastisch kook kerstpakket te laten assembleren met daarin uiteraard de lekkerste etenswaar en recepten. Jos gaf aan tijdens het interview dat zij vrijwel alle receptenboekjes kunnen leveren.

Ook het kerstkeuzecadeau concept bevat receptenboeken

Het kerstkeuzecadeau is een flexibel keuzeconcept, waarbij de ontvanger zijn of haar eigen kerstpakket bepaalt op basis van een keuze uit méér dan 800 unieke kerstcadeaus. De kado’s variëren van elektronica, belevenissen, gadgets, dagjes weg en boeken, waaronder uiteraard ook receptenboeken. Zo kiest de ontvanger bijvoorbeeld voor een receptenboek van Gordon Ramsey of Jamie Oliver, stuk voor stuk top chefs die hun specialiteiten in een fantastisch receptenboek hebben samengebracht. Door gebruik te maken van de artikelen in de kerstpakketten, in combinatie met de heerlijke recepten haal je de Italiaanse en Spaanse keuken bij jou in huis. Laat de medewerkers zelf kiezen en overhandig hun het welbekende kerstkeuzecadeau.

Wie is Kerstpakketten idee eigenlijk?

Voor wie Kerstpakketten idee niet kent, volgt hieronder een korte uitleg. Voor diegene die online zoeken naar kerstgeschenken is Kerstpakketten idee vast geen onbekende naam. Het bedrijf behoort tot de top van de grootste online aanbieders van kerstpakketten. De collectie telt ruim 800 verschillende goedgevulde kerstpakketten. Naast de traditionele eindejaarsgeschenken bieden zij ook een Eigen Keuzeconcept aan, waarbij de medewerkers op basis van een innovatief puntensysteem eigen kerstcadeaus kunnen uitkiezen. Dit alles vindt plaats in een gepersonaliseerde webshop, waarbij de uitstraling van het bedrijf (lees opdrachtgever) naar voren komt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de bedrijfskleuren en ook komt het bedrijfslogo terug in de webshop.

Mobiele versie afsluiten