Spaghetti met tonijn, zalm, olijven en ansjovis
Breng een pan met ruim water en zout aan de kook en kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de knoflook en snijd de courgettes in blokjes. Snijd een paar ansjovisfilets fijn. Laat de zalm en tonijn uitlekken in een vergiet.
Doe een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan of hapjespan en zet het vuur halfhoog. Doe de knoflook en de ansjovis erbij en laat even fruiten. Doe dan de courgetteblokjes erbij en roerbak een paar minuten. Voeg de tomatenblokjes en de olijvenplakjes toe. Warm dit even een poosje mee.
Voeg dan de uitgelekte vis toe en warm ook dit even goed mee. Voeg als laatste de kappertjes toe en breng op smaak met een beetje peper. Schaaf wat krullen van een stuk Parmezaanse kaas.
Schep de spaghetti op borden en verdeel de saus erover. Bestrooi met wat Parmezaanschaafsel.