Site pictogram Out mijn keuken

Online shoptips week #20

Online shoptips

Week #20

De supermarkt is voor veel mensen nog de enige fysieke winkel die ze regelmatig bezoeken en ook daar komt steeds meer verandering in. Ik winkel voor de praktische dingen al jaren online en ga voor de gezelligheid de stad in. Ook mijn dagelijkse boodschappen thuis laten bezorgen doe ik steeds vaker. Ik hoef er dan niet mee te zeulen en het scheelt me een hoop tijd. Op deze plek tref je iedere week wat online shoptips aan. Hier houd ik je op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten en boeken op culinair gebied. 

Deze week bij Albert Heijn in de bonus:

  • een krat Hertog Jan of Brand pils van 15,99 voor 10,99 euro
  • 2 flessen Lindeman's South Africa van 9,98 voor 6,99 euro
  • alle varianten Robijn en Omo (42 - 90 wasbeurten) 40% korting
  • alle Persil, Fleuril en Silan 1 + 1 gratis combineren mogelijk
  • en veel aanbiedingen voor 99 cent tijdens ROUTE 99!

Je boodschappen worden gratis bezorgd bij meebestellen van 2 Magnum pints of 3 Stegemans ambachtelijke worsten op woensdag 17 mei, donderdag 18 mei en zaterdag 20 mei.

 

Onlangs proefde ik Koupe ijs. Koupe is een eiwitrijk en vezelrijk ijs waar minder suiker in zit dan in gewoon ijs. Daarnaast is er geen slagroom gebruikt maar gewone melk. Het percentage vet is dus ook lager. Verder worden er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Ik heb alle vier smaken geproefd en het ijs heeft in alle smaaksoorten een intense en lekkere smaak. Wil je het ook eens proberen? Jumbo verkoopt de grote verpakkingen en de kleine bekertjes zijn bij Dirk of Dekamarkt te krijgen. 

Het barbecue seizoen komt er weer aan! Ben je op zoek naar een vervanger voor je oude beestje, kijk dan even in de top 10 lijst van populairste barbecues op bol.com. Hier vind je heel makkelijk allerlei soorten en maten op een rij, in alle prijsklassen. Zo wordt kiezen wat makkelijker.
Als je select lid wordt van Bol.com betaal je eenmalig €14,99 en hoef je een vol jaar geen verzendkosten te betalen op 300.000 select-producten. →

Coolblue heeft deze week een aantal koekenpannen in de aanbieding. Dus ben je nog op zoek, kijk even in dit lijstje. Verder heeft Coolblue deze week wat aanbiedingen op het gebied van koffiezetters

Twijfel je al een tijdje over de aanschaf van een Kitchenaid keukenmachine? Bij fonQ.nl krijg je er nu gratis een pastaroller ter waarde van €89,00 bij. fonQ heeft ook allerlei pannensets in de aanbieding momenteel.

En dan nog een paar tips voor pas verschenen kookboeken. Vegalicious staat boordevol lekkere vegetarische recepten, in Lekker & Simpel vind je hoofdgerechten die makkelijk te bereiden en snel klaar zijn en in Meesterlijk Brood vertelt Robert van Beckhoven hoe je zelf lekker brood kunt bakken. 

Dit artikel bevat affiliate links. Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.
Eventuele productfoto's zijn embedded vanaf de onlineshop die is genoemd. Teksten zijn van Esther Out.
De foto in de uitgelichte afbeelding komt van Pixabay.
©Out mijn Keuken 2017

Mobiele versie afsluiten