Home Contact Disclaimer

Disclaimer

Bij Nalin

Auteursrecht:

Ik besteed veel tijd aan het schrijven van mijn teksten en het maken van foto’s. Het is daarom ook niet toegestaan om deze zonder mijn toestemming elders te gebruiken. Heb je een goede reden om een tekst of foto van mijn site te willen gebruiken neem dan even contact met mij op via bart@outmijnkeuken.nl en dan kijken we of ik voor dat specifieke doel toestemming kan en wil verlenen. Enkele foto’s zijn niet door mijzelf gemaakt maar met toestemming van de maker of uitgever gebruikt. Enkele foto’s zijn gehaald van de Stockphoto site Pixabay.

Over de reviews:

Naast recepten, schrijf ik ook regelmatig reviews die ik publiceer op Out mijn Keuken. De reviews die ik schrijf gaan altijd over iets dat met eten, drinken of koken te maken heeft. Soms schrijf ik over producten die ik al in huis heb, soms over producten die ik zelf recent heb aangeschaft en waarover ik enthousiast ben, maar soms schrijf ik ook over producten die ik krijg toegestuurd van bedrijven. Als ik niet positief ben over een product zal ik er in de meeste gevallen voor kiezen om er niet over te schrijven, in plaats van een negatief artikel te schrijven. Dit, omdat ik de toon van mijn website positief wil houden. Jullie zullen wel altijd mijn eerlijke mening horen. Dus ben ik positief, dan ben ik ook echt enthousiast.

Advertorials

Advertorials zijn berichten waarvoor ik betaald krijg om ze te schrijven. Ik zal nooit advertorials schrijven over producten waar ik niet achter sta en vermeld het altijd bij het bericht als het om een advertorial gaat. Advertorials worden altijd door  mijzelf geschreven en niet door de opdrachtgever.

Affiliatelinks

In mijn artikelen link ik vaak naar producten of ingrediënten. Dit doe ik in de eerste plaats om te verduidelijken wat ik precies heb gebruikt in de recepten. Een aantal van die links verwijzen naar bedrijven waar ik geaffilieerd mee ben. Dit houdt in dat als er iets wordt aangeschaft via die link, ik daar een klein percentage over ontvang. Dit zijn geen gigantische bedragen en de koper van een product merkt daar zelf niets van. Het helpt mij wel (deels) mijn blog te onderhouden.

Privacy

Als je reageert op mijn één van mijn artikelen wordt je gevraagd een e-mail adres in te voeren. Dit is om spamreacties zoveel mogelijk te voorkomen. Deze mailadressen worden niet met derden gedeeld.

Google Analytics

Om mijn website te verbeteren en bij te houden hoe mijn website ‘presteert’ draait op de achtergrond het analytics programma van Google mee.