Home About

About

Bij Bart

Hoi lieve bezoeker,

Wij zijn Nalin Luijpers en Bart Lammers. Wij wonen samen in Noord-Brabant en hebben vele leuke hobby's. Één van deze hobby's is de reden dat jij op deze leuke website terecht ge

komen bent. Nalin is een HRM-student en heeft een liefde voor 'traditioneel' koken.  Ze verrast dan ook graag familie en vrienden met heerlijke smaakcombinaties. Nalin houdt ervan zonder kookboek (of online-recept) ijverig aan de slag te gaan en vanuit haar eigen smaak nieuwe combinaties te maken. Bart werkt als online marketeer en zijn hobby is: lekker te genieten van de heerlijke, speciale gerechten die Nalin maakt én (net zo belangrijk) de website goed te laten scoren én draaien. Mocht je dus vragen over alles wat met koken te maken heeft, dan kun je bij Nalin (nalin@outmijnkeuken.nl) terecht. Heb je vragen over de website, dan kun je bij Bart (bart@outmijnkeuken.nl) terecht.

Nalin schrijft een per week (afhankelijk van de hoeveelheid tijd en inspiratie) over recepten, gerechten, ingrediënten en producten. Op de website vind je verschillende soorten recepten, van culinaire hoogstandjes tot lekkere 'simpele' gerechten. Zo vind je hier veel recepten van kookblogger Esther Out. Esther heeft ons enorm geholpen met het (her)opstarten van Out mijn Keuken.

Wij hopen dat wij je kunnen inspireren om 'lekker avontuurlijk' nieuwe recepten en gerechten te proberen. Wees welkom op onze leuke kookblog, geniet samen met familie en vrienden van onze gerechten en recepten, én .

Groetjes,
Nalin & Bart