Zakelijke samenwerking

nieuwsbrief pagina

Out mijn Keuken is een blog die wordt gevuld met recepten en andere artikelen over eten en koken door een thuiskok (Esther) en voor thuiskoks. Ik publiceer recepten die voor de meeste mensen te doen zijn en maak daarbij gebruikt van producten die in het algemeen gewoon in de supermarkt verkrijgbaar zijn, met af een toe een uitstapje naar iets uitdagenders. Ik hoop daarmee mensen te inspireren eens iets anders te proberen, nieuwe producten te gebruiken en een feestje te maken van de dagelijkse maaltijd.

Naast recepten schrijf ik reviews over kookboeken, culinaire producten en hulpmiddelen voor in de keuken. Ook bezoek ik restaurants en culinaire hotspots en schrijf ik over mijn ervaringen op deze verschillende plekken. 

Spreekt mijn blog je aan en zou je je product hier graag terugzien? Neem dan contact op via esther@outmijnkeuken.nl en informeer naar de mogelijkheden. Ook voor andere vormen van samenwerking is er van alles mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een advertorial, een barter deal of een product review of kookboek recensie. Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen onder de voorwaarde dat ik altijd mijn eigen teksten schrijf en dat ik mij houd aan de regels en richtlijnen van Google en van de Reclame Code Commissie.

Uitnodigen voor persevents en persberichten kunnen naar esther@outmijnkeuken.nl. Ook voor het toezenden van perspakketten kunt u via dit mailadres contact met mij opnemen. 

Spreek mijn schrijfstijl je aan? Ook voor andere schrijfklussen ben ik wel te porren!

Out mijn Keuken staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer: 68847645.