Home Zakelijke samenwerking

Zakelijke samenwerking

Bij Nalin
Zakelijke samenwerking

Samenwerken met Out Mijn Keuken?

Out mijn Keuken is een blog die wordt gevuld met recepten en andere artikelen over eten en koken. Wij publiceren recepten die makkelijk en leuk te bereiden zijn, en maken daarbij gebruikt van producten die in het algemeen in de supermarkt verkrijgbaar zijn, met af een toe een uitstapje naar iets uitdagenders. Ik hoop daarmee mensen te inspireren eens iets anders te proberen, nieuwe producten te gebruiken en een feestje te maken van de dagelijkse maaltijd.

Met veel maandelijkse (nieuwe) bezoekers is Out mijn Keuken een bekende en veelgebruikte kookwebsite. Met enkele duizend recepten dient Out mijn Keuken als inspiratiebron voor gezellige, lekkere en feestelijke tijden samen met vrienden en familie.

Spreekt onze blog je aan en zou je je product hier graag terugzien? Neem dan contact op via nalin@outmijnkeuken.nl en informeer naar de mogelijkheden. Ook voor andere vormen van samenwerking is er van alles mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een advertorial, een barter deal of een product review of kookboek recensie. Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen onder de voorwaarde dat ik altijd mijn eigen teksten schrijf en dat ik mij houd aan de regels en richtlijnen van Google en van de Reclame Code Commissie.

Uitnodigen voor persevents en persberichten kunnen naar nalin@outmijnkeuken.nl. Ook voor het toezenden van perspakketten kunt u via dit mailadres contact met mij opnemen.