Home Zakelijke samenwerking

Zakelijke samenwerking

Bij Bart
Zakelijke samenwerking

Out mijn Keuken is een blog die wordt gevuld met recepten en andere artikelen over eten en koken. Ik publiceer recepten die voor de meeste mensen te doen zijn en maak daarbij gebruikt van producten die in het algemeen gewoon in de supermarkt verkrijgbaar zijn, met af een toe een uitstapje naar iets uitdagenders. Ik hoop daarmee mensen te inspireren eens iets anders te proberen, nieuwe producten te gebruiken en een feestje te maken van de dagelijkse maaltijd.

Spreekt mijn blog je aan en zou je je product hier graag terugzien? Neem dan contact op via bart@outmijnkeuken.nl en informeer naar de mogelijkheden. Ook voor andere vormen van samenwerking is er van alles mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een advertorial, een barter deal of een product review of kookboek recensie. Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen onder de voorwaarde dat ik altijd mijn eigen teksten schrijf en dat ik mij houd aan de regels en richtlijnen van Google en van de Reclame Code Commissie.

Uitnodigen voor persevents en persberichten kunnen naar bart@outmijnkeuken.nl. Ook voor het toezenden van perspakketten kunt u via dit mailadres contact met mij opnemen.