Site pictogram Out mijn keuken

Online shoptips week #22

De supermarkt is voor veel mensen nog de enige fysieke winkel die ze regelmatig bezoeken en ook daar komt steeds meer verandering in. Ik winkel voor de praktische dingen al jaren online en ga voor de gezelligheid de stad in. Ook mijn dagelijkse boodschappen thuis laten bezorgen doe ik steeds vaker. Ik hoef er dan niet mee te zeulen en het scheelt me een hoop tijd. Op deze plek tref je iedere week wat online shoptips aan. Hier houd ik je op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten en boeken op culinair gebied. 

Laat nu GRATIS je boodschappen door Albert Heijn thuisbezorgen!

  • Deze actie loopt t/m bezorgmoment 3 juni 2017;
  • gebruik bij het afrekenen actiecode LASTM2217 en de korting wordt verrekend;
  • de actie kan maximaal één keer per klant worden gebruikt;
  • de actie geldt voor thuisbezorgen óf bij het ophalen van een bestelling bij een Pick Up Point;
  • voor thuisbezorgen geldt het minimale bestelbedrag van €70.00, bij Pick Up Points €40;
  • de korting wordt verrekend aan het eind van je bestelling bij invoering van de kortingscode. Niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen;
  • algemene voorwaarden voor online bestellen zijn van toepassing.

Cookinglife heeft momenteel mijn lievelings espresso apparaatje in de aanbieding. De tweekops percolator van Bialetti kost nu €19,99. Niet alleen voor een goed espressootje thuis, maar ook een ideaal dingetje om mee te nemen op vakantie!

Coolblue heeft op dit moment verschillende aanbiedingen met koffiemachines. Op sommige apparaten krijg je korting, op andere krijg je er iets leuks bij. Dus mocht je op zoek zijn naar een nieuwe koffiezetter, kijk dan even of jouw droommachine er ook tussen staat. 

Toe aan nieuwe pannen? Kijk even bij Bol.com, want daar geven ze momenteel een korting tot wel 40% op allerlei soorten en maten pannen en pannensets. Wie weet zit er wat voor je tussen.

Onlangs mocht ik tijdens een bakworkshop werken met de bakproducten van Le Creuset. Ik ben een fan van mijn Le Creuset braadpan, maar de bakproducten kende ik nog niet. Erg fijn spul om mee te werken! Het kost wel wat, maar dan heb je ook iets waar je je leven lang plezier van hebt. De bakbenodigheden van Le Creuset zijn onder andere verkrijgbaar bij fonQ.nl

En dan nog een paar tips voor pas verschenen kookboeken. Mixtie vertelt verhalen uit de keuken van Ap Halen, binnenkort lees je meer over dit boek op outmijnkeuken.nl. In Dit is een boek over Bier is een praktische gids over allerlei soorten bier en alles wat je daarover zou willen weten. Menno's superhero's kookboek is het nieuwe vrolijke en kleurige kook- en bakboek van Menno de Koning (je weet wel, van Heel Holland Bakt). Ook over deze twee boeken lees je binnenkort meer op outmijnkeuken.nl.

Dit artikel bevat affiliate links. Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.
Productfoto's zijn embedded vanaf de onlineshop die is genoemd. Teksten zijn van Esther Out.
De foto in de uitgelichte afbeelding komt van stockfoto site Pixabay.
©Out mijn Keuken 2017

Mobiele versie afsluiten