Site pictogram Out mijn keuken

Persoonlijk | Het is zomer op outmijnkeuken.nl

Zomerrooster
Zomerrooster op outmijnkeuken.nl

Als jullie dit lezen ben ik er al van tussen en lig ik -als het goed is- in een strandstoel onder de Italiaanse zon met bij voorkeur een koel wit wijntje binnen handbereik. Een welverdiende vakantie in de zon met man en kids en heel veel goed Italiaans eten. Ik heb mij voorgenomen om het in de zomermaanden iets rustiger aan te doen, want dat bloggen, koken en recepten bedenken kost nog best een beetje tijd! Voor de periode dat wij zelf met vakantie zijn heb ik vooruit gepland en verschijnt er op maandag, donderdag en zaterdag een nieuw artikel. De overige dagen post ik via Facebook wat oude artikelen omdat ze nog best een tweede shine momentje verdienen. Wie weet zit er iets tussen wat je hebt gemist. Volg je me nog niet op Facebook, dan is dit dus hét moment om dat te gaan doen!

Zodra de kids weer naar school gaan in september ben ik er in ieder geval weer dagelijks met iets nieuws. Tot die tijd zal het wat af en aan zijn, maar in ieder geval drie keer per week. Ik wil jullie graag allemaal een hele fijne zomer wensen en heel erg fijn dat jullie zo trouw mijn 'stukkies' lezen! 

 

 

⇐Deze jongen is met mij mee op vakantie en ga ik ter plekke aan een onderzoek onderwerpen. Je leest er bij terugkomst meer over. 

 

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.
Foto's in dit artikel komen van stockfoto site Pixabay
Teksten zijn van Esther Out voor Out mijn Keuken
©outmijnkeuken.nl

Mobiele versie afsluiten