Site pictogram Out mijn keuken

Win shoptegoed voor originele cadeautjes bij Radbag

Radbag
Cadeau's voor de feestdagen

Oh heerlijk, de leukste maand van het jaar nadert nu echt snel. Heb jij je verlanglijstjes al gemaakt? Sinterklaas is gisteren gearriveerd in Nederland en de zoektocht naar leuke cadeautjes is losgebarsten. Ik vind het altijd leuk om iets origineels of grappigs te geven en een beetje af te wijken van de standaard cadeau's. Echt nuttig hoef het van mijn ook heus niet altijd te zijn, tenzij iemand een specifieke wens heeft natuurlijk. Onlangs kreeg ik een mailtje van Radbag.nl met de vraag of ik hun webshop kende. Ja natuurlijk! Ik ben weer eens gaan rondklikken en oh wat hebben ze leuke, grappige en aparte cadeautjes. Zo hebben ze bijvoorbeeld deze Trump Autosticker die ik echt hilarisch vind:

Webshop Radbag

Radbag heeft nog veel meer leuke cadeau's voor sinterklaas en kerst en ik deel vandaag mijn top 5 culi cadeautjes die verkrijgbaar zijn in de webshop. Zie je iets leuks? Onthoud dat dan even want ik mag namelijk €35,00 shoptegoed cadeau geven aan één van mijn lezers! Verderop lees je hoe je mee kunt doen. 

Out's 5 culi favorieten op Radbag.nl

Ik begin meteen met mijn absolute nummer 1: de Minipresso! De minipresso is een kleine espressomaker die je heel makkelijk mee kunt nemen zodat je overal en altijd een lekkere espresso kunt maken. Ik ben nogal een koffieslaaf, dus deze gaat absoluut op mijn verlanglijstje. Het enige dat je ergens vandaag moet halen is heet water, maar dat kun je bij de meeste tankstations wel krijgen. En anders gewoon een thermobeker heet water mee de auto in! Verder werkt hij met Nespresso capsules en met losse koffie. Het apparaatje levert een druk van 8bar en heeft een manuele bediening. Er zitten dus geen batterijen in. Je krijgt er een Engelstalige handleiding bij (prijs €64,95).

Hoe leuk is het om een vriend of vriendin die wel van een wijntje houdt eens voor de gek te houden met dit wijnglas in flesformaat of dit omgekeerde wijnglas? Bij dit glas drink je uit de voet! Beiden zijn volledig van glas gemaakt, maar niet geschikt voor de vaatwasser. Dit omgekeerde wijnglas kost €12,95 en het glas in flesformaat kost €19,95

Radbag verkoopt ook gepersonaliseerde cadeaus. Zo kun je de houder van deze houten keukenhulpjes voorzien van een tekst of naam. De set bevat een saladebestek, twee spatels en een grote lepel en is volledig van bamboe gemaakt. Deze set kost totaal €24,95.

Bak je wel eens met Amerikaanse recepten? Dan ben je de term 'cups' vast al eens tegengekomen. Je kunt alles natuurlijk gewoon omrekenen, maar het is veel handiger om maatschepjes in Amerikaanse maten in huis te hebben. Radbag heeft een set in de vorm van Matroschka's en zij hebben de inhoudsmaten 1/4, 1/3, 1/2, 2/3, 3/4 en 1 Cup. Ze passen mooi in elkaar en nemen dus weinig ruimte in. Die gekke maatschepjes verstop je in een keukenla, maar deze mag gewoon pontificaal op je aanrecht staan. Deze maatbekertjes kosten €10,95.

Ik houd wel van een lekkere cocktail op z'n tijd. Hoewel je die ook prima in een afsluitbaar potje of afsluitbare maatbeker kunt mixen maakt een mooie cocktailset het natuurlijk wel helemaal compleet. Het is typisch zoiets dat je niet zo snel voor jezelf koopt en dat maakt het een heel erg leuk cadeautje om te geven of te krijgen. Deze set bevat een shaker, een tweezijdig te gebruiken jigger, een barlepel, een cocktail zeef en een houten stamper. Daarnaast krijg je er twee siliconen bolvormige ijsvormen bij. De hele set kost €17,95.

Winactie | Wil jij €35,00 shoptegoed bij Radbag winnen?

Radbag heeft niet alleen culicadeautjes, maar ook heel veel andere leuke en grappige dingen. Klik maar eens rond en zit er iets voor je tussen doe dan vooral mee met deze winactie, want ik mag van Radbag een shoptegoed van €35,00 verloten onder mijn lezers. Wat je daarvoor moet doen? Nou, dit:

  • ik zou graag van je horen voor wie je een cadeautje zou willen kopen (voor jezelf mag ook hoor ;-)) en waarom. Schrijf dit hieronder in de comments (dus niet op Facebook!);
  • niet verplicht maar ik word erg blij van likers en volgers!

That's it? That's it!

Op dinsdag 28 november trek ik een winnaar zodat er normaal gesproken nog voldoende tijd is om iets te bestellen en het voor Sinterklaas in huis te hebben. Garanties kan ik daarover natuurlijk niet geven. Diezelfde dag geef ik de naam van de winnaar door aan de mensen van Radbag en die regelen dat het shoptegoed bij jou terechtkomt. 

Doe je mee? Leuk!

~Dit is een gesponsord artikel~

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Radbag.
Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.
Foto's en teksten zijn van Esther Out voor Out mijn Keuken
Productfoto's zijn met toestemming geplaatst
©outmijnkeuken.nl

Mobiele versie afsluiten