Print

Crostini fegatini al burro

Crostini met kippenlevertjes en boter

Gang Hapjes
Keuken Italiaans
Voorbereiding 15 minuten
Kooktijd 10 minuten
Totale tijd 25 minuten
Auteur Out mijn Keuken

Ingrediƫnten

  • 200 gram kippenlevers
  • 100 gram boter op kamertemperatuur
  • peper
  • zout
  • kappertjes
  • scheutje witte wijn

Werkwijze

  1. Verwijder van de kippenlevers de vliesjes en de lelijke plekjes. Giet een scheutje witte wijn in een hapjespan en breng het aan de kook. Pocheer de kippenlevers hier een minuut of 8 tot 10 in. 

  2. Pureer de kippenlevers met een staafmixer of in een hakmolen en vermeng het met de boter tot een gladde massa. Breng dit op smaak met peper en zout.

  3. Smeer het mengsel op de crostini en garneer ze met wat kappertjes