Deze parfait heb ik gemaakt in het kader van de foodblogswap van november '16. Het recept komt van de blog van Anne-Marie van My Happy Kitchen.
Klop de eidooiers met de honing tot je een licht gele romige massa hebt. Dit duurt zo'n 10 minuten.
Klop in de andere kom de slagroom stijf en roer daar het rozenwater en eventueel wat verkruimelde rozenblaadjes door. Spatel de slagroom door het eigeelmengsel.
Bekleed een cakevorm van ongeveer een liter met huishoudfolie. Doe dit zowel in de lengte als in de breedte. Neem een ruime hoeveelheid. Giet het slagroommengsel in de beklede vorm en sla het overhangende huishoudfolie eroverheen. Zet de vorm ongeveer anderhalf uur in de vriezer.
Roer na anderhalf uur de noten en de frambozen door het parfaitmengsel en dek het opnieuw toe met het overhangende folie. Zet de parfait weer in de vriezer, tenminste 6 uur, maar een hele dag of nacht is beter.
Snijd de parfait in dikke plakken (dat gaat het makkelijkst als je het mes wat verwarmt) en serveer op een mooi bordje.