Site pictogram Out mijn keuken

Out mijn Keuken is jarig!

Out mijn Keuken is jarig!

Mijn eerste jaar als blogger zit erop en oh wat heb ik me goed vermaakt! Koken is al jaren mijn favoriete bezigheid en het schrijven erover maakt het alleen maar leuker. Het dwingt me elke dag creatief na te denken over de dagelijkse maaltijd en zo origineel mogelijk te zijn. Ik heb mijn blog het afgelopen jaar zien groeien naar een aantal dagelijkse lezers waar ik heel erg trots op ben. Ook heb ik in het afgelopen jaar een behoorlijk aantal volgers kunnen opbouwen op social media. Volg je nog niet en lijkt je het leuk om op de hoogte te blijven? Je kunt Out mijn Keuken vinden op Facebook, op Twitter, op Instagram, op Pinterest (handig om recepten te bewaren) en sinds kort ook op Google+. Ben je niet zo van de social media, dan kun je je natuurlijk ook gewoon inschrijven voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Thanks!

Schrijven over eten en koken moet een hobby zijn, anders houd je het niet vol. Het bedenken, koken, schrijven en fotograferen kost enorm veel tijd en als je dat niet leuk genoeg vindt houd je het niet vol. Naast deze voorwaarde is er één ding waar geen enkele blogger zonder kan en dat ben jij, de lezer! Zonder lezers heeft een blog geen bestaansrecht en dus wil ik je heel graag bedanken voor je trouwe bezoekjes aan mijn site en de leuke reacties die ik krijg. Dus: 

 

Wie jarig is trakteert!

Jullie weten inmiddels wat mijn favoriete kooktijdschrift is: Foodies Magazine. Ik gebruik Foodies vooral ter inspiratie en ik wil mijn enthousiasme voor het blad graag met jullie delen. Foodies viert ook een jubileum, onlangs kwam hun 100ste nummer uit. Een prachtig blad onder gasthoofdredactie van Jannie van der Heijden (o.a. bekend van Heel Holland Bakt). Ter gelegenheid van het 100ste nummer geeft Foodies in april het eerste Foodies kookboek uit, met de beste recepten uit de afgelopen 100 nummers. 

W i n a c t i e !

Ik heb twee geweldige cadeautjes waar je kans op maakt als je meedoet aan de Out-mijn-keuken-bestaat-1-jaar winactie! Het eerste cadeautje is een exemplaar van het eerste Foodies kookboek (let op: komt pas uit in april!) en het tweede cadeautje is een cadeau-abonnement op Foodies van 3 nummers!

Om mee te doen hoef je alleen maar hieronder een berichtje achter te laten dat je graag mee wilt loten. En natuurlijk vind ik het heel erg leuk als je dit bericht deelt op je eigen social media! De actie loopt tot en met 31 maart. Op zaterdag 1 april (geen grap!) krijgen de winnaars persoonlijk bericht. 

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.
De foto's/afbeeldingen in dit artikel komen van de stockfotosite Pixabay
De productfoto van het Foodies kookboek is embedded vanaf Bol.com
Alle teksten zijn geschreven door Esther Out voor Out mijn Keuken
©Outmijnkeuken.nl

Mobiele versie afsluiten