Out mijn Keuken is jarig!

Out mijn Keuken is jarig!

Mijn eerste jaar als blogger zit erop en oh wat heb ik me goed vermaakt! Koken is al jaren mijn favoriete bezigheid en het schrijven erover maakt het alleen maar leuker. Het dwingt me elke dag creatief na te denken over de dagelijkse maaltijd en zo origineel mogelijk te zijn. Ik heb mijn blog het afgelopen jaar zien groeien naar een aantal dagelijkse lezers waar ik heel erg trots op ben. Ook heb ik in het afgelopen jaar een behoorlijk aantal volgers kunnen opbouwen op social media. Volg je nog niet en lijkt je het leuk om op de hoogte te blijven? Je kunt Out mijn Keuken vinden op Facebook, op Twitter, op Instagram, op Pinterest (handig om recepten te bewaren) en sinds kort ook op Google+. Ben je niet zo van de social media, dan kun je je natuurlijk ook gewoon inschrijven voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Thanks!

Schrijven over eten en koken moet een hobby zijn, anders houd je het niet vol. Het bedenken, koken, schrijven en fotograferen kost enorm veel tijd en als je dat niet leuk genoeg vindt houd je het niet vol. Naast deze voorwaarde is er één ding waar geen enkele blogger zonder kan en dat ben jij, de lezer! Zonder lezers heeft een blog geen bestaansrecht en dus wil ik je heel graag bedanken voor je trouwe bezoekjes aan mijn site en de leuke reacties die ik krijg. Dus: 

 

Wie jarig is trakteert!

Jullie weten inmiddels wat mijn favoriete kooktijdschrift is: Foodies Magazine. Ik gebruik Foodies vooral ter inspiratie en ik wil mijn enthousiasme voor het blad graag met jullie delen. Foodies viert ook een jubileum, onlangs kwam hun 100ste nummer uit. Een prachtig blad onder gasthoofdredactie van Jannie van der Heijden (o.a. bekend van Heel Holland Bakt). Ter gelegenheid van het 100ste nummer geeft Foodies in april het eerste Foodies kookboek uit, met de beste recepten uit de afgelopen 100 nummers. 

W i n a c t i e !

Ik heb twee geweldige cadeautjes waar je kans op maakt als je meedoet aan de Out-mijn-keuken-bestaat-1-jaar winactie! Het eerste cadeautje is een exemplaar van het eerste Foodies kookboek (let op: komt pas uit in april!) en het tweede cadeautje is een cadeau-abonnement op Foodies van 3 nummers!

Om mee te doen hoef je alleen maar hieronder een berichtje achter te laten dat je graag mee wilt loten. En natuurlijk vind ik het heel erg leuk als je dit bericht deelt op je eigen social media! De actie loopt tot en met 31 maart. Op zaterdag 1 april (geen grap!) krijgen de winnaars persoonlijk bericht. 

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.
De foto’s/afbeeldingen in dit artikel komen van de stockfotosite Pixabay
De productfoto van het Foodies kookboek is embedded vanaf Bol.com
Alle teksten zijn geschreven door Esther Out voor Out mijn Keuken
©Outmijnkeuken.nl

Print Friendly, PDF & Email

Dit vind je vast ook leuk

36 comments

  1. Het is elke dag genieten van jouw kookkunsten..Geeft steeds inspiratie.. Gefeliciteerd met je 1 jarige jubileum.. Op naar nog meer jaren.. Daarnaast loot ik graag mee voor 1 van de prijzen..

 1. Gefeliciteerd Esther. Ik geniet elke keer weer van jou recepten. Dus doe ik graag mee aan deze leuke acties!
  Succes verder!!

 2. Het is elke dag genieten van jouw kookkunsten..Geeft steeds inspiratie.. Gefeliciteerd met je 1 jarige jubileum.. Op naar nog meer jaren.. Daarnaast loot ik graag mee voor 1 van de prijzen..

 3. Volg je met veel plezier. Heb wel ees een recept gevolgd maar kom dan zelf ook weer op ideeën. Inspirerend.

 4. Gefeliciteerd met het 1-jarige jubileum. Ik geniet elke dag weer van je recepten en heb er ook al verschillende uitgeprobeerd. Ik ding graag mee naar deze prijzen.

 5. Gefeliciteerd met het 1 jarig jubileum! Het is een feestje waard. Al regelmatig gerechten gemaakt volgens jouw recepten en ze zijn erg lekker en vallen hier in de smaak. Om te ontdekken wat jouw inspiratiebron is, doe ik graag mee met de loting.

 6. Esther, van harte gefeliciteerd met dit eerste jubileum. Ik bekijk, lees en bewonder je recepten. Ze zien er altijd mooi en smakelijk uit. En ook ik doe graag mee met de verloting

 7. Erg leuke pagina! Ik krijg regelmatig inspiratie van je recepten!
  Gefeliciteerd en ga zo door!
  Natuurlijk kom ik graag in aanmerking voor één van de mooie prijzen!

 8. Proficiat met dit succesvolle eerste jaar! Dat er nog maar heek veel zullen volgen! Toevallig hebben we afgelopen week nog jouw recept voor Cashew kip uit de oven geprobeert, super lekker!

 9. Gefeliciteerd en wat heb je al veel gedaan in een jaar tijd! Ik heb je eigenlijk nog maar pasgeleden ontdekt. Weer terug in Nederland had ik wat moeite om mijn weg weer te vinden in het dagelijks koken. Zoveel producten, andere prijzen etc. Dus ga lekker door met inspirerend zijn! De foodies heb ik ook weer herontdekt dus ik loot graag mee! Veel blogplezier nog!

 10. Gefeliciteerd Esther ! Super leuk, vind het inspirerend om te volgen.
  Ook leuk om mee te doen met de actie. Veel plezier met er schrijven van vee nieuwe blogs!

 11. Vanuit een warm en zonnig Australie feliciteer ik Out mijn Keuken van Harte met de eerste verjaardag. In het afgelopen jaar heb ik hier veel inspiratie op gedaan, maar ook veel bijzondere wetenswaardigheden gelezen. Van de recepten heb ik een aantal met veel plezier gekookt! Met veel enthousiasme dus op naar het tweeds jaar! Oh ja, meedingen naar een prijs is natuurlijk heel leuk!

 12. Van harte Gefeliciteerdmet je eerste blogverjaardag.
  Ik hoop nog lang van je inspirerende recepten te mogen genieten.
  Graag loot ik naar de winactie.

 13. Gefeliciteerd, gefeliciteerd!!! Zingen heb ik nooit geleerd! Dus dit klinkt erg vals. Je vergeeft het me vast wel als… Ik je vertel hoeveel ik van je site geniet. 1 jaar de tijd vliegt is het niet?! Doe graag mee, bewonder foodies. Zou geweldig zijn te winnen, leuke “goodies”! Fingers crossed dat je aan me denkt. Wanneer je deze fantastische kado’s wegschenkt 😀
  Nogmaals gefeliciteerd met je jubileum van een jaar. Groetjes van van mij dit is de laatste rijmregel, echt waar 😉

  1. Oh! Ik wil niet twee keer meedoen, maar dacht dat het van de week was mislukt.. zie m’n eerdere reactie nu wel staan!

 14. Gefelciteerd met deze mijlpaal dat er nog maar vele jaren mogen volgen waar we van je blog en het lekkere eten wat er uit voortkomt mogen genieten!

  Hoeraaa 🙂
  Ik ding graag mee naar deze mooie prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge